Bi bitmediniz amk.
Printable View
Bi bitmediniz amk.
2004 astra coupe 2.2 147hp manual aracım vardı.
Arkadasımdada 97 otomatik 186 olanı vardı..
Aramızda 1 boy farkı 230 a kadar koruyabılıyordu.Coupe önde oluyordu.
230 lardan sonra kompressor gecıyordu.Astra zaten 235 te kesıcıye gırıyordu.
Guncellendıkten sonra motor gucu 163 oldu dıye bılıyorum. (Yanlısta aklımda kalmıs olabılır)
163 lukse sonuc normal.
186hp olansa bence toledo guzel yurumus.
Ama bu karşılaştırmada şahsi fikrim toledo tork ve hafıflıkten dolayı avantajlı.
ne terbiyesizsin valla adam dogru söylüyor ne *** biliyorsunuz
ne yaptınız ne kadar bilgi tecrübe sahibi oldunuz hemen ya
150 kg ne demek biliyormusun o zaman bi daha dene yanına senden hariç 3 adam daha al bir daha dene anlarısn işte aradaki 30 hp yi ve 150 kg yu
yaşın 20 azcık terbiyeli olun ayıp karşındakı adam kaç yaşında yanlış olsa bile ki adam bu işlerin tamamen içinde olan adam ki dogru söylüyor eyvallah abi der geçersin
neyin sidik yarışını yapıyon 1500 kg 160 hp araba geçince ne oldu yani
sıradan bir 106 bile üstünden atlar gider yani
eyvallah kendin bişeyler yapmışsın karşılıgı görmüşsün ama bu şekilde sankı kimse bişey bilmiyor ben biliyorum edasında takılırsan kimseye bişey gösteremessin emeginine yazık olur
olm adam büyük enjektör takmış yazılım yapmış sen ben mi bilicez. Adam bilio işte. Yaw he de geç. Diorum ya bi bitmediler.
Ben o edada takılmıyorum zaten muhabbetin içine *** girince saygıda bir yere kadar oluyor bana boklu moklu konuşana ben abi demem
bişeyleri çok bilmesekte öğrenmeye çalışyoruz. doğru söyleyebilir ama uslubunu herkes bilmeli bende ona göre saygılı sevgili davranıyım bi bitmediniz amk ne demek ben yine bişey demiyorum
maşallah emegine saglık 110 hp dizelle güzel sonuç almışsın
ama 150 kg yu 30 hp kapatamaz onu söyliyim
320 D ile deneme sansın oldumu daha iyi kıstas alırsın bence ki geçersin bence güzel
alper abi konusuna gelince seninde hitaplar hoş olmamış gerek yok
ögrenmeye çalışıyorum diyorsun kimden ne kapsan fayda faydadır kimse anasının karnında bilgi sahibi olmuyor deneme yanılma fikir tecrübe bişeyler kalıyor
5 yıldan beri koşturuyoruz bizim bile bilmedıgımiz bir çok şey var halen birinlerinden tecrübe etmiş insanlardan bişeyler kapmaya çalışıyoruz
4 sene clk 163 lük olanı kullandım pederdede 210 kasa vardı oda 163 lüktü bu denenen araç 163lüktür. gerçi 2 sinin ivmelenmesinde aşırı derece bir fark yok ama sonuç zaten doğru. yani şaşmamak gerek. toledo daha avantajlı ) tork ağırlık vs. bakımdan.
Arkadaşlar 2000 model makyajlıların bir kısmı 186 hp olarak üretildi.Araç 2000 modelse 186 hp olması yüksek ihtimal.2000 model üstüyse net 163 hp.
Masallah onur
Sonuc bence normal kilo farki vok