Ya nissan yada chevrolet size paramı veriyor da böyle alevli tartışıyosunuz? :) ne gerek var alevlendirmeye...
Printable View
Ya nissan yada chevrolet size paramı veriyor da böyle alevli tartışıyosunuz? :) ne gerek var alevlendirmeye...
biz mi körü körüne bağlıyız siz mi acaba.neyse bence herkesin fikrine saygı duyulsun.ben kimseye laf söylemedim ama sen üstüne alındın,cevap yazdın.sonrada sataşmayalım diyosun.bence biraz düşünmek lazım yazmadan.neyse uzatmayalım daha fazla.
bu arada bir araba hakkında fikir sahibi olmak için mutlaka görmek,binmek,sahibi mi olmak gerekiyor:D
evet özel, official olarak gelmedi daha ingiltereye :) türkiye ye gelicek büyük ihtimal diye düşünüyorum olmasa resmi olmasa bile grey market olayı kesin olacaktır tabi teknik verilere sürelere bakıp fahiş fiyat çekmezlerse
corvettenin servisimi yok sen hangi dünyada yaşadaığını söle bi baqim bana alda görek ilk c200 ü al binelim :D
haaa z06 çok güel makina ama vspecte iyidir :) r35 c6 le vspec de z06 ile olmalı bence benim gözümde :)
ya gelsin bakalım r35 haftaya inşallah binicez bitanesinede şöle bi sorun var Ecutek only programla malesef üzücü beygirler çıkarıyor :)
her şekil tercihim Z06 olurdu ben bitürlü ısınamadım r35'e
hehe tam bi kafa koparan oldu o da ya.