Benim bmw de oyleydi diyelim ki arac N de veya D de kemer takılı olmayıp sürücü kapısı açıldığı anda tabi belli bir hızı geçmeden ( hoş daha yüksek hızda hiç denemdim ama) araç otomatik olarak P ye geçiyordu.
Burdada muhtemelen araç N de kaymaya başlıyor kadın kapıyı açtığı anda P ye geçip duruyor zaten
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Kapı iç kapanmıyo ki tam p ye geçmesi için kapının kapanıp tamamiyle açılması gerekmezmi abiama arabada acaba kadının çocuğu falanmı vardı ilk kaymaya başladığı an jibe vurduktan sonra o kapı öyle kapanmaz açık devam eder ama sanki biri güçlüce çekiyo kapıyı sonrada sert fren yapıyo benim aklıma böyle bir senaryo geldi birde kadın arabaya baştan p ye almış olabilir ama mercedesin elfreni pedaların orda olduğu için basmayı unutmuş olabilir
![]()
Bu kasalardaki el freni sistemi eski tip W124 veya W210 lardaki gibi,sol ayakla basıp devreye sokuyorsunuz,far açma-kapamanın alt kısmından da çekip devre dışı bırakıyorsunuz,yani W221 lerde ki gibi elektronik değil,o yüzden vites N de bile olsa el freni kendiliğinden devreye girmez bu kasalarda..ilk mesajımda dediğim gibi vitesi N de bırakıp inmiş,bir kaç saniye sonra da eğimden dolayı araç kaymış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)