bu akşam için mesajlarınızoı bekliorum musataf beycim..:)
Printable View
bu akşam için mesajlarınızoı bekliorum musataf beycim..:)
valla dogru egsantrık falan fılanda...
4 kısı adadayken jb deyız hadı bas hadı bas derken bızımkı bır oturttu 3.vıteste turbo gıbı bosa sarmaya basladı 4000 devırlerde basmıstı...
tekrar yınelıyorum ızmırdekı 106 ya lafım yok, 16 jb Turkıyede tek bence 50 cesıt dolu 106 surdum olesını gormedım atmo olarak tabıı:D
türkıyede bıcok 106 dolu valla:)
reno 12 degıl ya bu 4 kısı bınınce onu havaya dogru yonelıp lastıgın yere basma kuvvetıne engel olucak
arabada 6cm yay ve konı amortısor var ıstersen 10kısı bagaja bın cok farketmıyor yere basması...
benım de cıddı sayılabılecek gsi aracım var ama 3 te oturtunca yarım debrıyaj yapmazsam sarmıyor..
donelerım tecrubelımle dogru orantılıdır az sayılmayacakta tecrubem vardır atmoda :D
106 gayet başarılı,type r muhabetide nerden çıkmış.deneyen araçlar belli 106 gti ve rs.bence bu konu üzerinde konuşmak lazım.106 gerçekten ii yürümüş ama rs'i de yabana atmamak lazım.
rs beklediğimden iyi gitmiş,ikisinede maşallah.
Videodaki aracın eski AF zamanındaki hali ile m52 piston lu saxo vts roll video
http://youtube.com/watch?v=nx2QXIOm3f8
Muhauha ozana bak :D Ezelden cigerli aracti AF
bu resme bakarak nası araca yorgun ve bıtkın damgası vurdun merak edıyorum :confused:
rs-106 denemıs 106 muthıs yurumus tebrık ettık yorumumuzu yazdık rs de fena gıtmemıs veya yuruyememıs dedık tsk ettık bıttı gıttı...
rs'ın sahıbı arakadasın ve tayfasının yaptıklarını bende tasnıf etmıyorum cogu zaman da komık buluyorum.Ama zaten cocuk banlanmıs sıteden uzaklastırılmıs neden hala arkasından konusuluyo,aracı kotulenıyo,assalanıyo anlamıyorum.Bence bıraz daha dıkkatlı olmak lazım.
kımsenın yanlıs anlamaması dılegımle.Saygılar...
ölüyü diriyi şeçtik sidikten karakter tahlıllerı bıttı fotodan 120 nokta testlerımı basladı.
araba alacak olanlar resım koysun mekanık,kaporta,boya ne varsa susuz sabunsuz 3dakıkada sonuclar elınızde.
diriler ancak havada parande atıp sürücüsüne çay kayfe veren araçlardır :D
ahahaha esermı arabadan anlamıyo :) o RS ı bırebır canlıda gorduk bız merak etmeyın... ne halde oldugunu cok cok ıyı bılırız ...
O RS i bende speedweekend te gördüm.... Araç gayet temize benziyordu... Her ne kadar sahibi aciip bi tip olsada