ppppppppppppppppppppppppppppppppppp
ppppppppppppppppppppppppppppppppppp
maşallah az sonra bende air mass fly by yayınlıcam![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
ben tam bir anlam veremedim valla.
video sesi garip. bir azaliyor bir artiyor.
arabanin sesi biraz fazla yirtik.
ayrica "reckless driving mode on".
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
ewet çwkwn arkadas biraz heyecan yapıp mikrofunu parmağıyla kapatmıs sanırım arada. Yırdık DEdiğinde Airmass Sesi işte Çızırtı yanimilyonlarca ses tonu wardır yalnız birini duyunca aptallasırsın Aırmass
bu sesi canlı dinlemeni tawsiye ederim sana ozaman .. sesi yırtık değilde dogru olarak yorumlarsın
![]()
Yaşı genç anlaşılan. Umarım ona yaptığının bir marifet olmadığını anlatabilirsiniz çok geç olmadan. Allah korusun hem kendi hemde etraftakilerin hayatını tehlikeye atıyor. Tamam hiçbirimiz masum değiliz, hepimiz yeri gelince hız sınırlarını aşıyoruz ama bu şekilde kullanmak çok büyük yanlış.
Neyse konuyu dağıtmayalım. Airmass sesinden devam edelim
Ben çızırtılı ses sevmiyorum ama sevenler için Airmass en iyi tercih![]()
Hocam yanlış anlamayın ama videoyu ses için izlesek ses yok, görüntü için izlesek görüntü yok. Hele o 3.10'daki hareket tüm olayı özetlemiş.
Bir dahakine artık kısmet.![]()
Yol 3 şerit, sol şerit boş, orta şeritte sedan bir Civic var, sağ şeritte de bir Kangoo, arkadaş birinin tamponunda diğerinin dikiz aynasında zorluyor zorluyor orta şeritteki sedan civic sola açıyor kendini geçsin diye, sonra çekim yapan araç da üzerine selektör yapıyor.
Combo yapmışsınız.![]()
hasan yine yapmış yapıcağınıbenim çektiğim videosu daha güzel gökhan orda airmassın sesi net. bu videoda olmamış ses. canlısı dahada güzel tabiki. hasanın şöförlüğünede diyecek söz yok ZAR 106'da iyiydi bunda dahada iyidir
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)