WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı
Bak selçuk şunu aklından çıkarıosun sen aracına emek masraf harcıyorsan unutma burda herkes o emeği masrafı harcıyor kimisi hızlı oluyor kimisiistediklerini alamıyor daha fazla emek harcıyor benim aracım senin aracını geçer yada sen beni geçersin olayı değil bu söylediğin lafa takıldım fazlada yorum yapmadım üstüne ama hala kurcalıosun.. benim aracım yada başka bir reno farketmes milletin arabasına yada başka markalara *** atar gibi yorum yapmanı gerektircek şey nedir ? bu mustang e 1-2 vites tutunabilmek mi sana bu özgüveni veriyor ? Pejo reno honda murat 131 ne fark eder burada önemli olan marka mı ? Ha şunuda söylemeden edemicem madem okadar kurcaladın emin ol ben bile şu koyduğun videoyu koyma gereği duymazdım adam tutunamadım 10 afr ile yürüdüm araba sorunluydu diyor sen birde kalkıp 140-150 ye kadar bu haline bile zor tutunduğun bir video koyuyorsun gerçekten emeğe saygın olsa zaten o adamı zor durumda bırakıp video koymazdın. sonra kalkıp düzgün bir yoruma bile atarlanıyorsun falan filan sorunun benmiyim yoksa başka bişimi anlamadım ama çok fazla özgüven iyi bişi değil en azından başkasının araçlarını küçümseyecek kadar özgüven.. bilmem anlatabildimmi. kolay gelsin. sağlıcakla kal