Orgazm sebebi.
Printable View
Orgazm sebebi.
Cok cok guzel massallah kazasiz belasiz
Yok böyle bir şey Süper Ötesi :)
sabah sabah uykumu açtı maşallah :D o nası bi kafa çıkarmadır öyle ya allah kaza bela vermesin abi gidişi sesi herşeyiyle on numara..yalnız 2.videoda yanlarken eds'ye girdin abi :D
Trafeo R şart olmuş biraz ısıttıkdan sonra çok iyi yol tutar :)
PSS'e felan hiç bulaşmaya gerek yok :)
çok zevkli olmuş maşallah :)
Tek kelimeyle harika..Gidişi,duruşu,sesi muhteşem.
Nazar değmesin,maşallah.
maaşallah abi gerçekten iyi olmuş bi süre foruma girmediğin :) şu soğuk kış günlerinde içimizi ısıttın :D hep böle güzel günlerde kullanmak nasip olsun ;) ...
maşallah armağan şahane olmuş makina,Allah c.c nazardan kazadan beladan korusun :)
her yönüyle mükemmel güle güle kullanın:icon_tup:
MAŞALLAH mükemmel..
İzledikten sonra ben;
http://inciswf.com/tivorlu-ismail.swf
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim tekrardan :)
Piste ilk çıktığımda arada soğuttum da orada fren sorunu yaşamıştım, fren hidroliği kaynamıştı... O yüzden fazla gazlayamadım o gün. Sonra hidroliği çözdük bu kez de diskler çatladı. Ben de komple fren kiti aldım :)
Ne yazık ki trafeolarda benim ebat yok.... 335 benim lastikler. Sadece Michelin sport cup ve şu an üstündeki pzerolar var bildiğim kadarıyla... Sport Cup da zaten carbon editionların orijinal lastiği...
Fren kitinin fotoğrafları var. Bugün montaj bitince fotoğrafları koyarım Project cars konusuna...
Çok çok güzel olmuş. Hızlanması, sesi, çatırdamaları :D mükemmel. Allah kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim :)
Ne varsa Amerikan da var.Emeğinize kesenize sağlık.Allah nazardan korusun İnşAllah.
Lastik masrafı çok olacak gibi :)
izlerken çok keyif aldım sesi de çok iyi buarada maşallah
harika bi sesi var. Allah kaza bela vermesin abi
Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Fren kitinin fotoğraflarını ekledim...
http://www.techturkey.com/forum/proj...ml#post7227892
nasıl bir araçtır bu yaw seyrederken bile müthiş zevk aldım maşallah allah kaza bela göstermesin.
Mükemmel ses gidiş görüntü herşey 10 numara sabah sabah ilaç gibi geldi wallaaaa:bravo::bravo::bravo:
fevkalade..çok beğendim valla.kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Çok sağolun arkadaşlar :)
en kısa zamanda gorusmek uzere :D
maşallah, keşke plakayı kapat saydınız.
maşallah kardeşim ses efsane.
samsun otobanını aglatmıssınz masalah araca ayrı bı masalllah.)
Hepinize çok teşekkür ederim :) Bir sonraki pist gününü bekliyoruz inşallah...
maşallah armağan seside güzel kendide
Valla maşallah herhalde bir 10 kere izledim videoları ses ,görüntü, hız... daha fazla yazacak birşey bulamadım dişim kitlendi. Allah kaza bela vermesin...
maşallah abi sesi duruşu muhteşem ozellikle eksoz patırdamaları efsane :D
Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Maşşallah sesler ve videolar cok basarılı.Bu tur aracları kullanmak ayrı bir beceri gerektirir diye dusunuyorum.Kazasız belasız binin.
masallah, sesi harıka..
Çok keyifli bir araba tek kelimeyle mükemmel. Benimde kısmetse bi sonraki durağım bir Z06 olacak :)
böyle vites geçişlerinde tokat atar gibi bir sesi var ya...offf offf:)
orgazm sebebi :D
Mal sapan :D
Maşallah abi.
Renk muhteşem oldu.
Ankarayı da özlemişiz sayende gezmiş kadar olduk :)
4. video 0:20 saniye, polis arabaları sıfır sanırım :)
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Benim için de iyi oldu arada açıp açıp bakıyorum, böyle videolar lazımmış :)
Evet polis arabaları şansıma sıfır :P
abi çok iyi ya maşallah valla şuan hayattan soğudum o ses nedir ya :D