hd izleyince gerçekten geriliyo insan.... maşallah adem abi ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah
Printable View
hd izleyince gerçekten geriliyo insan.... maşallah adem abi ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah
Son dönemlerin En emek verilen ve en Keyfli aracı, allah sıkıntı yüzü göstermesin maşşallah.
maşallah o nasıl bi gidiş
maşallah nasıl bir ivmelenmedir allah kaza bela vermesin...
turbo b16 düşünürken adem abi bizi kötü yollarak sürüklüyorsun valla allah kaza bela vermesın araba 10 :)
Maşallah adem
Eski kasa busa ve 1000RR dan hiç şüphem yoktu
Tebrik ederim kardeşim
Hilmi
bu typeR satma beni diye bağırıyor :)
maşallah roosteR' a
herkese çok tşkrler saolun
ahmet dbn i sattım şuan bi ölçüm yapmadım bilion arabayı satıcam uğraşmıyorum pek.bazoyla kıyasladığım zaman bi fark yok sanki typer la 3 de 1,68 basıyorum eski nittolarla bile tutunuyor.
bazoyla 1,38 de 4,53 çıkmıştı aradaki kilo farkı dersen typer a fazla basıyorum basınç.
ateşleme alıp 4 de 2,5 civarı baslabilr şuan 2 basıyorum ama bu işleri biraz askıya alıcam 2009 dan beri delikli kumbaraya para atıyorum her 3 taneden biri takılıyor:D
tr de bu işler boş yapılan işlerin hiç bir maddi değeri yok bu arabayı bugün yapmaya kalksan 200+ harcaman lazım 100 diyoruz daha bi kişi bile arayıp sormadı:)
hayabusa 1.3 multijet :D :D
Maşallah çok hırçın
allah kaza bela vermesin. harika gidiyo :)
motor basmamış bence :)
Maşşallah kazasız belasız.
hayabusa type R tutunamadı:)
Hay masAllah abim Allah kaza bela vermesin
aynen öyle kardeşim.bu işler sade boş değil bomboş.dünyanın emeği dünyanın parası.yeri geliyo bir takdir bile çok görülüyo hatta takdir eden bile eleştiriliyor.adam altında arabası yok seni eleştiriyo bundan önceki video nda yaşandı.artı turkiyenin en hızlı fwd si 100 binlira bile etmiyor oda işin diğer tarafı,insan bu işlere küsüyor bazen işte türkiyenin gerçeği bu.onun için bu modifiye işinde fazla abartmamak lazım kanaatimce.saygılarımla.
hakan abi 2009 da başladık paşa ile 2014 e giriyoruz daha yeni bitti. ben hep para harcayarak öğrendim.tr de fwd yürütmek kolay diğil bunu biliyosun.kimine sattırdım , kimine söktürdüm:D
kimse geçilmez diğildir herşeyin de bi sonu vardır, bende tadında bırakmanın peşindeyim.
Bir önceki videoda ki tutunma sorunu çözülünce daha net ortaya çıkmış gideri. Maaşallah.. Çok büyük emek var hem madden hem manen.. Karşılığını aldığınızı görmek çok güzel..
Bi onceki videoda bi kac densiz arkadas vardi.harcanan emek para vs dusunulmeden bos beles konusan.insallah anlamislardir bisiler bu videoda.oncekinde zorla anlatmistik :)
izledikçe insanın ufku gelişiyor çok maşallahı var :)
Şampıyonnnnn maşallah :)
Maşallah Şampiyonlar başkanı :)
videoyu izledikten sonra beynimi yedim.. Allah esirgesin maşallah
gerçekten sölenicek bir şey yok maşallah Allah kaza bela vermesin .
maşallah kazasız belasız.
Satmaaaa adem abii :)) Bu araba daha çok araba sattırır , söktürür ;)
aracın nirvanasına ulaşıp satmakta çok ilginç haa adem , ihtiyaç meselesi değilse çek otoparkına çek brandasını dursun be kardeşim, o kadar emek ver doğum sancısı çek tamm araba istediğin gibi olsun sonra satma kararı al bence hiç gerek yok, nasılsa 6 ay sonra yıne kaşıntı başlıyor , dön başa yapma boşuna hazır araban tam anlamıyla olmuşken
maşallah hatasız gidiyor vallahi emeğinize sağlık.inşallah sizin gibi kıymetini bilecek biri alır.
Adem abi maşallah çok hızlısın
bence satma derim sonra 3 5 roling gecesinden sonra bi daha sıfırdan girişiceksindir araba yapmak için bi dünya baştan masraf
ben çok duydum çünkü yeter tadında kalsın diyenleri bence yazık olur :(
Maşallah çok iyi ya bi okadar da tehlikeli :D
Biz giden arabaya binmiyoruz onu gördüm videodan. Maşallah. Kazasız belasız.
bir hayabusayı bu şekilde geçmek herkese nasip olmaz. maşallah, emeğinin karşılığıdır bu adem. ama dediğin gibi malesef paranın karşılığını alamıyorsun, alamıyoruz. onu da artık yaşattığı zevke saymak lazım. eğer sonradan sattığına pişman olmayacaksan hayırlısı olsun kararın.
Typerocet fenaaa...tebrİkler.
Maşallah Adem abı , mükemmel bı araca sahipsin.Bence maddi boyutunu ısın bırkenara bırakcaksak sakla dursun.
Fena MAŞALALH
maşallah:icon_tup:
inşallah
bunun üzerinde bişey yapmam lazım onuda gözüm almaz artık dye düşünüyorum
15 sn mantığa ara:)
daha iyleri senin olsun kardeş
aranmicak bişey diğil abi
:)
bunu satıp ek bi iş düşünüyorum
atar olmadı mı soğuyorum bu işlerden abi:) satılmazsa o zamana kadar cenk abi keseriz karpuzu abi:)
saolun