aspaavaaaaa buyruuunnnn... geleceğin aspava paketçileriii :)))
Printable View
aspaavaaaaa buyruuunnnn... geleceğin aspava paketçileriii :)))
Türkiyeyi gezdim Antalya kadar motor işiyle harikalar yaratan yer gormedim.Sarjlı bisikletle tek teker cekenler gordum ibretlik.
http://img268.imageshack.us/img268/5336/gp41.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ilk yorum supermıs :D:D
mode xl den soğudum :(
bare kask takın mk
yaptıkları kimine göre şov kimine göre yetenek şahşi fikrim öz evladım böle sacmalıcak ters cevırır suratına osururum o daha mantıklı allah akıl fıkır versin
fizik kurallarını tekrar yazmışlar :D
yaptıklarının doğru yanlış kısmına girmiyorm fakat hakkaten helal olsun yiğidi öldür hakkını yeme :D
Bunlar gibi tipleri görünce sonra peder bize motor almıyor bende ona ayar oluyorum.. yanlız ilk dakikalardaki pozisyon iyidi :D
:D biara düşündüm aca huninin üzerindede şov yapcaklarmı diye
pozisyon zenginliği bol bir video
Kask takmak kesinlikle yasak sanırım ? ve herkes kurallara harfiyen uyuyor .. kimse kask takmamış
efe ant gençlerimi bunlar....
Antalyamızın gençleri birer rossi:)
İyi hoş yetenekli olabilirler ama büyük cesaret
Allah korusun birinin önüne cıksa dengeyi kaybedip düşsse ne olacak kim verecek hesabını
Kimse yanlış anlamasın ama bu tarz kaza yapıp yaralananlara veya ölenlere bı gram üzülmem üzülmedimde
şimdı bu modellerden biri önünde düşşe sende arkadan gelırken duramayıp üstünden gecıp öldürsen bu gereksiz nefes alan ınsanlar yüzünden ceza yatarsın
Bu beyin fakirlerine acıyorum...
Yaptıkları stunt denemelerini tebrik ederim ama ekipmansız yapılan denemeler ucuz kahramanlık baska birsey degil..
Haftada ortalama 4-5 tane kol-bacak kopuk-kırık-parcalanmıs yada kafadan travmayla geliyorlar hastaneye..
Yaşları maximum 20..analarına babalarına yazık..
Bana sorsan bendede var 150lilik apaçi motorlardan Antalyada olup motora binmemek olmaz , 2 teker normal ve kaskım montum eldivenim dizlik vs. tam biniyorum onda bile ölümden dönüyoruz kaç kez telefonla konusan gormedim pardon yapan cahil şöförlerimiz yüzünden..
İlla stunt yapıcaklarsa buyursunlar arif abinin cayını icsinler..
http://www.youtube.com/watch?v=Akq-tl2-7o4
Yetenek var belli :D
Komık , güzel , degişik ..