aynen gercekten çok çok iyi çeviriyor maşallah.
Printable View
maşallah
e-tuners stage 4 yazılım nasıl yapıldı?
yani hazır bir yazılım mı vardı bu şekilde ellerinde yoksa custom mı yazıldı
custom ise log aldırarak mı yaptılar?
AFR si çok stabil ve iyi bu yüzden merak ettim
Teşekkürler.Yazılım önce hazır geliyor sizin aracınızdaki setupa göre sonra kendi yazdıkları program ve elm327 ile log alıp gönderiyorsunuz ona göre ince ayarı yapılıp tekrar geliyor.
Allah razı olsun kardeşim.O uzaktan gelen sesi Yalın da söyledi ona bi fly-by videosu çekeceğiz yağmurlardan sonra İnşAllah.
Tesisat benim bagaja özel yapıldı yani istesemde sökemem :D:D (amfiler arka koltuk sırtında yuvalarında, bas stepne havuzuna yapılan özel yuvasında )
özgür abi maşallah aracına çok emek verdin başardın kazasız belasız inş
Abicim maşallah, gururumuzsun :D
Şu videoyu görünce çok sevindim.Kısmetse rc alıcam bende kesinlikle fiyat donanım olarak harika bir araç.Maşallah aracınıza gayet de güzel olmuş..
Sağol kardeşim.Minik evo ya selam söyle seviyoruz onu :icon_tup:
Allah razı olsun.hıssss hısssss (anladın sen onu :D:D:D )
Amin, İnşAllah gönlünüze göre bir RC bulursunuz.Allah razı olsun.
Seninle özdeşleşti valla araba. Kazasız belasız zevkle bin özgürüm. Arada benimlede bas yalnızım çok :D
stage 4 denınce akıl cok farklı yerlere gidiyor ***** :) bu rc lerde stock blockda pistonları vs değiştirmeden turbo pompa ıntercooler felan yapılsa maximum cıkıcak güçler nelerdir. piston kol yaparak büyük turbolarla 350 hpleri geçenler varmış sanırım
özgürüm maşallah.
aracı dönem dönem kullanmış biri olarak aradaki değişim mükemmel:)
ve pompa benzini ile gazlıyo.
yakıt olursa ne olur acaba?
hep derim.. maşşallah broma :D
abi maşallah valla senın kadar azımlı kararlı bı adam daha görmedım :) daha da hızlandırırsın sen hiç şüphem yok ama devirlenmesi hızlanması çok zevkli bi hal almış helal sana
Tesekkurler.Ctesi goruselim :) Kamera var mi sende ehehehehehe ?
Motor ici girmeden pompa benzini ile 290-300 hp aliyorlar 100 oktan ile.pompaya gerek yok bu setupda.
Amin.Denemek lazim valla bro aslinda yakit olayini.
Allah razi olsun.Darisi basina InsAllah..
Cok tesekkurler kardesim.Azim bizim isimiz :)
abinide hızlı PUGcu yapmışsın ya helal olsun sana :)
hanım rengine ben beygirine hasta oldum diyo :D :D
Masallah :) downpipe kac mm abi? Ustlerde azcik sikintili gibi sanki? Peak yapio kesiciye dogru dusuyor mu basinc?
Allah razı olsun.Downpipe 60 lık, spiral den az sonra cut-out ile tahliye olduğundan daha kalına gerek yok dedim farkeder mi sence ?
Üstlerde mevcut turbomuz ufak bir turbo olduğundan biraz sıkışıyor hali ile .
1.45 peak yapıp kesiciye kadar 1.45 de kalıyor basınç..
çekim kalitesi süper ayrıca afr de çok güzel maşallah...