neyse senin seviyene düşmücem kötü laf sahibine aittir benide bilen biliyoor nasıl kişiligim oldugunu senide kal saglıcakla .
Printable View
Efe sende beni arayıp durma ben sana soyleyeceklerimi söyledim. Ahirette goruşcez senlede iki elim yakanda emin olabilirsin.
Bence konuyu burada uzatmayın herkez birbirini kesiyo atar gider..Varsa kişisel sorunu olan arasın konuşsun herkezin yeri yurdu belli.
07 texas show ...
reklamlardan sonra devam..
özelden konussanıza abi seviyeyi süründüreceğinize.. hakaret etmelere geçti olay b.ku cıktı iyice..
YAKIŞMIYOR ..
ne egoymuş ne arabaymış amk yıllardır yüzyüze bakan ayrılmayan kadrolar karşı karşıya sayın seyirciler.
Bizide bilen biliyor aslanım sıkıntı yok şimdi istanbuls gidiyorum dönünce goruşucez senle bu iş burda bitmedi
2 gün gececek zike zike yüz yüze bakacaksınız
2 aracada maşallah
oha olaya bakk laa yalan rüzgarı gibi olmuş ortalık kcan bulut adalet dağıtamamışsınız olaylar almış başını gidiyor ....
yaşları gördüğüm için yazıyorum gerçekten ayıp gençler karektersizler cart curt arabaya laf söyle ama şahsa hakaret olmaz yakışmaz kimseye
her iki araca da allah kaza bela vermesin araba için gerçekten dostluk arkadaşlık bozmaya kalp kırmaya değmez
Antalya atarda peak yaptı gidiyor Bursa ise hala kulak memesi kıvamında :D
bu speclerde bir tayyarın daha gaddar yürümesi veya sonuç çıkarması gerekir..
Antalya roll konularına saygım var atar 1500:D
objektıf gorusum ıyı typer full,ıyı tsı cekısmesınde 180 190 a kadar tsı tutunur(typerın dev rınde) sonra typer devam eder..
deneyen araçlara maşallah Allah kaza bela vermesin
Lan bu arabalar benim subaruyu geçebiliyormu biri aydınlatsın beni :)
Tebrikler st typer cok iyii cekimlerin cogunda onde
öncelik yarışan her iki aracı ve sürücülerini tebrik ederim
bende diğer arkadaşlarla hep fikirim videoları daha net ve güzel çeklirse polemikler biraz daha azalır diye düşünüyorum
typer üzerindeki parçalara göre hakkı ile yürümemiş diye düşünüyorum daha iyi olmalıydı
ama ıbıza cupra ise üzerindeki eksoz yazılım ve dumpvalve ile gerçekten iyi yürümüş maşallah
arkadaşlar yada kardeşlerim
kimse geçilmek için gelmez ortada bir yarış söz konusu yani demek istediğim yarışta rüzgarda olur akıtmada olur paraşütte olur yani bunlar yarışta mübahtır eğer yok ben bunları yapmam yada yaptırmam diyorsan yarışmayacaksın
ama iki sürücü konuşmuş anlaşmış birbirleriyle
vites kaçırmış diğeri durmuş
erken basılmış durup tekrar basmışlar
rüzgar yapmış diğeri de ona yapmış
sensör arıza vermiş biri diğerini beklemiş
polis basmış kimisi ceza yemiş kimisi kaçmış
ya aslından yarış için ne kadar hırs yapılsada gayet güzel eylenilmiş ve yarışılmız
allah azınızın tadını bozmasın MÜKEMMELSİNİZ.
ne gerek var bu kadar kalp kırmaya be arkadaşlar.
küçücük şehirde her an yüzyüze olabilirsiniz.
iyi bir video çekimi herşeyi özetler o geçti bu çekişmesi yaşanmaz.
tekerinize taş değmesin.MAŞALLAH hepinize.