Bu adam kim bu adam kim he biz ne yapıyoruz diye video yaparlar bene :D:D:D
Printable View
Tofasla ilgili bisey gorsem hemen aklima gelir acar izlerim her izledigimdede gulerim :D
TOFAŞ VE FERRAİ.mp4 - YouTube
Direksiyonum şekil , önümden çekil .s.s.s
ALLAH bunların evlerine ateşler salın önlerini kessin , belasını versinnn ! en çokta bu lafa göldüm : '' Bu gitmiyo anasını sıktığım transportır olsa nasıl cekiyo öyleee '' :D:D:D:D:D::D
Araba süren davarlar
izledikten sonra, önce arabamdan sonra memleketimden soğudum :( :icon_wack :Deli:
hayvanlıkları bir yanada gençler adamdaki kamera arkadaşının kulagındakı pislikleri bile gösteriyo :D arabasına 40 50 bin lira harcayıpda hala roolinglerı hesap makınesı ıle çekenlere ne dicez .
o kontağı açıp kapatıp eksoz patlatırken nezaman dreksiyon kitliycekte bi yere patlıycaklar diye tamamını izledim boşyere yaw :)
Herşeyi birakip Izlanda'ya goc basvuru mu yaptim ve nedeni de link yazdim altina..Hadi hayirlisi banko alirlar herhalde.
ya o arada kontak anahtarının orada çevirerek arabaya laga luga yaptırdığı şey, sesten başka bir işe yaramıyor sanırım değil mi? rolemidir nedir o ? öyle elektriği kesip geri veriyor gibi :D
güzel bi gezinti daha = 2 - YouTube
Arkadaşlar burada da sanatsal çalışmışlar.Danslar,koreografi,müzikler benim diyen müzikalleri 99'a katlar.Muhakkak incelenmeli.
Nesilleri tükenmesi lazım... Aldıkları nefes haram.
Yazık ya gercekden egıtım şart.
Bir sevdadır Angara..
Gercekten tam barzolar, son saniyede sordugu soru kendine isabet olmus.
Ulan babaniz Çin mali prezervatiflemi korundu
Boyle tipler ne yazik ki cok baskent te. Fakat hep goc eden kesim.. Yozgat cankiri corum kirikkale.. Bu saydigim illerde ki arkadaslar alinmasin sakin.. Koyden gelip hayat mucadelesi veren cok.. Sonuc boyle.. Ne yazik ki..