heheh ewet ewet canlı canlı gordk hacı :D
Printable View
heheh ewet ewet canlı canlı gordk hacı :D
gebzeli olduğumuzu anlayınca ister istemez geçildi hahahahah
allah nasipederde hilmi kardeşim beni kırmazsa tekrardan bir deneme istiyorum :) saolsun hilmi ile deneme bile denmez yürüdük rahat 5boy açtı maşallahı var o bir idol ya :icon_tup:
c.tesi yapalım bişeyler evet.
ben herzaman varım evin önünde toplanıyorlar zaten balkondan bakıp inerim hahahaha
ne yalan sölim ölede yaptığım olmuştur :)
en raatı pijamalı rolıng:D
ekeray sever pijamayı hiç çıkarmaz üzerinden heleki roling gecelerinde :)
alçı vardı kanka yoksa ayıp edion sen iste takım elbiseyle geleyim :D
bi ara onuda yapalım eray
3 boy var galıba...
STP videoyu seyredemedim. Bu saxo mavi olanmı sahibi arkadaşımızda seni geçmişmiydi öyle bi konuşmamı geçmişti o akşam beykent üzerinde.
selcuk emınmısın 9 cr pıston olduguna. baya ıyı gıdıyo senın araba:D
Bi rolling ayarlayın artık ne zamandır çıkmıyoruz.
yarın bekleriz sizleride... ufak bi rolling olcak e30 turbo vs turbo fitek + ufak tefek araçlar işte f430 e46 m3 gallardo falan yaramaz yani :D
benim dişime göre rakip olsa alıcam 1.4 umu gelicem ama kendime rakip bulamıyorum :D
Ben onu bunu bilmem karşıya geçersem drag için geçerim. Rolling avrupada başka güzel keşana edirneye doğru :)
gelin cumartesi shell e yaparış bişiler :)
ehehehehe 9 cr 12.7cr farkını yakında anlıycaz arkıler :)
TB de bı huy var ıddasızlara gecılır,ıddalılara tır sokar :cool::D
delı saxo:)
hiç akıllı bir sahibi olmadı zaten :)
[QUOTE=ibrahim;346807]eski videoları koymak moda oldu artık maşallah vcuya stpnin hakkınıda yememek lazım güzelbir yarış olmuştu[/QUOT
neden eskı vıdeoları koyarlar bende anlamam:icon_wack...bende o konuda sıkıntılıyım bıraz
muahhah yenı moda ve kural bumu...Seyırcı eğerkı piste bakmıosa sayılmıomu şimdi yarış..:D:D:D
adamlar selçuğun kalkışlarını izlemekten bıkmış nede olsa yine geçecek bakmaya gerek yok demişler topluca:)