pologti54 Nickli Üyeden Alıntı
Üyeliğim nihayet onaylandı 1 ay oldu sanırım?
Polo gti'nin sahibi benim.bu konuda ve diğer konuda gıyabımda çok fazla konuşuldu o dönem çok sinirlenmiştim iyiki üyeliğim onaylanmamıştı ağır konuşcaktım.
şimdi gelelim asıl meseleye.burda bahsi geçen vidyo polonun sabah alınıp akşam hiç bir şeyine bakılmadan hiç bir değer ölçülmeden bodoslama yapılan yarışın vidyosudur.arkadaşa vidyoyu koyma dememe rağmen koydu neyse o konuyu biz aramızda hallettik.
bahsi geçen yarışta poloda motorda 1 litreye yakın fazla yağ,kış lastiği vardı ayrıca orta susturucuda yan sanayi bir malzemeydi.
en önemli sorun da polo vites S modundayken bastım.bu nedenle devir yarışın başında düşüyordu çünkü otomatik modda olduğu için araç kendi kendine biz daha yan yana gelmeye çalışırken vites atıyordu.bunlar bahane değil yaşadığımız gerçekler.
bu sıkıntıları hallettikten sonra 2. vites 50 km hızda polo triptonicde kullanıldığında yani araç tam randımanda kullanıldığında Polo 4-5 boy arası bir fark koymuştur.
daha sonra başka araçlarla yapılan yarışlarda bahsi geçen 106 ya 4-5 boy atan araca polo 2-3 boy atmıştır.
bu speclerde bi 106 poloyu zaten geçemez bu konuda araç sahipleride hem fikir 106 nın çok fark yemeden yürüyebilmesi bile başarıdır ki bahsi geçen 106 Sakarya'nın en sağlam birkaç 106 gti'sinden biridir :icon_tup:
sanırım akıllardaki soruların hepsine cevap vermiş oldum.