Maşallah abi.Rs'in sağ koltuğunda bir roll keyfi yaşadım ya daha nediyim ki :D
Gerçi onun üzerine baya bir hızlandı.Tahmin edebiliyorum şimdi ki halini.
Printable View
Maşallah abi.Rs'in sağ koltuğunda bir roll keyfi yaşadım ya daha nediyim ki :D
Gerçi onun üzerine baya bir hızlandı.Tahmin edebiliyorum şimdi ki halini.
Maşallah Maşallah çok iyi olmuş RS imiz :)
Su arabanın söyle gidişini özledim walla.
maşallah kadir abi canavarı uyandırmışsınız tekrar istanbula geçerseniz düzceye uğrama sözünüz var unutma o tepkiyi yaşamak isterim allah tekerinize taş değdirmesin;)
maşallah kadır abı dokundugun araba hizlanıyor diyesim geldi :)
herkeze teşekkürler arkadaslar aracı aldıkdan sonra sağlam bir revize ettik daha gideri oldugunu düşünüyorum. artı istanbuldaki hava faktörü daha hızlandıracaktır white'yi çalısmalarımızın sonucunu görmek mutluluk werici umarım butun keyifdaşlarım bu işlerle uğrasan emek veren her arkadasım sonuc mutluluğunu yasar whiteyi kendi aracından esirgemeden gece gündüz çalısan tunerim mapperimiz PROF.DOC .:) ERKUT ALICI'YA, white'yi üşenmeden buralara kadar gelip alan ankaraya götüren KADİR URAS' abime teşekkürlerimi sunuyorum. parantez olarak'da ayrıca bizi kırmayıp aracımızı görmemizde yardımcı olan en hızlı tsiler'den (rur) hakan abiye de teşekkür ediyorum
NOT:BORA abi senden haber bekliyoruz :))
deneyen 2 aracada masallah nazar degmesın
maşallah kadır abı gercekten cok ıyı olmus whıte kazasız belasız surmek nasıp etsın ınsallah
iki taraf da birbirinden başarılı ikinizi de tebrik ederim. gadir abi white'ın yolun bi daha ne zaman düşer angaraya :)
İki aracada maşallah
maşallah white baya iyi gitmiş
maşallah bu kdr fark beklemiyordum açıkcası ama kilo avantajı bariz fark etmiş. emeginize saglık
Maşallah, enjektörlerin işe yaradığını görmek sevindirici :D
Maşallah white rs iyi yürümüş