:hahaha: Yeni görüyorum :) İzoyu amma kıstırdıydık Tıc la 4 bitmeden rol biter :D
izocum ilk denemeler önümüz doluydu 200 de bıraktım son deneme 225 de kestim
Printable View
Maşallah white rs tekrar sahalara geri dönmüş erkut abinin eline sağlık kadir abininde bilgisine inş. Daha iyi olur .
maaşallah maaşallah :) rs formunun ötesinde,,kadir abiyle bütünleşik performansıyla :D golf içinde sonuç çok iyi tebrikler ;)
Rs bence İstanbul'da 100-200 11 sn içinde çıkartır diye düşünüyorum.
Soranlar olmuş , aracımda sadece arka koltuk sırtlıklar yok , kışlık lastik ve 17 replikalar mevcut.
Sürelerimizi şu anda açıklamak istemiyorum , aynı hataya düşmek istemiyorum güzel süprizlerim olacağı için ;)
Tüm denemelerde ben 6 ya atamıyorum yani kadranda 210-215 gibi , pbox la gerçek hız 200 gibi bırakmış oluyoruz.
İbrahim son video çok harika olmuş , insan bu şekilde roll izleyince bile keyif alıyor , eline sağlık.
her iki aracada maşallahh rs gercekten güzel olmuş elinize saglık...
Her iki aracada maşallah.İkisi de çok güzel gidiyor. Rs'in gaz tepkimesi çok başarılı gözüküyor.Nazar değmesin.
chief maşallah elinize saglık:icon_tup:
Herkese teşekkürler,bu hali ile bundan sonra istanbulda ne gidiyo bakacaz artık :)
Maşallah white ye cok iyi olmuş gaz tepkimesi baya etkili
Maşallah iki araçta çok hızlı. Ayağınıza sağlık. Amaaaaaaaa.
Kocaman bir ama ile RS'de emniyet kemeri takılı değil. Koltuk çok fazla oynuyor.
O koltuklara zaten güvenmiyorum bide bu kadar oynak olması korkutucu.
Lütfen dikkat. 2 dakikalık zevk için risk almayın. :)
İstanbul'da 100-200 ne verir bende merak ediyorum. Sanırım Ankarada 13 İstanbul'da 10.5 civarı verir.
Maşallah araçlara..
Maşallah emeği geçenlerin eline sağlık.. :) White İstanbul'da Allah'ın izniyle daha büyük işler başaracaktır..