Arada atla deve yok örnekteki gibi...
Bende alayına gider diyorum o zaman ve havalar biraz ısınsın Honda avına çıkmaya başlıycam :D
Printable View
şöyle bi baktımda halimize o geçer bu geçer bu saplar şöyle olur çocuk gibiyiz lan :D
ister celica geçsin ister dc2 araçlar benim olmadıkça banane ahhaaha
ama b serisi ( b16 demiyorum ) celicaya fazla gelir :heyoo::heyoo:
Speclerini bilmedikleri iki arac hakkinda 3 sayfa boyunca birbiribe atar gider yapan herkes bence asiri derecede marka fanatigidir.
Videodan cikacak tek sonuc celica nin ses cok iyi:)
Bende 2 sene cok severek 2002 Celica GTS kullandim ve bircok RSX Type-S ile roll yaptim.
RSX Type-S ayni setuplarda ve benzer sekilde soforlukler dusunulurse, her turlu bir tik ustun.
Bende zamaninda bu gercege cok kiziyordum, cunku RSX Type-S almayip, Celica GTS almistim :)
Motor disinda sanziman olarakta ustun RSX, Celica'daki sanziman gercekten cok boktan bir sanziman.
Integra Type-R'da ayni kosullarda bence sans tanimaz Celica GTS'e.
Ama genede 21'li yaslarda cok keyifle surmustum, gerek konfor gecerse gorunus olarak begenirdim.
Lotus Elise'lere sizce neden K20 Swapliyorlar saniyorsunuz :D
Valla o adaletinizle turbo hondaların yanından pek geçmeyin derim Türkiyeye geldiğinizde.
Şayet videodaki kadran hızlanmanız Türkiye'deki atmosferik yapılı ep3 typer a oldukça yakın/ hatta daha kötü. Umarım kadranınız yanlış gösteriyordur çünkü bu şekilde ancak atmosferik 1.6 vti lar adaletinizden yararlanabilir.
Hayırlı yolculuklar.
Motor bakımından k serisi ile 4 silindir hiç bir toyota motorunu kıyaslamam ben. 2+2 = 4.
Edit: Lütfen GT86 nın Subaru motorunu toyota yapmış gibi lanse etmeyin :)
2zz nin verimsizliği zaten overstroke oluşundan kaynaklı temelde.. 4age den çıkan NA güç, çevirdiği devire 2zz ile yaklaşamadı yeryüzünde henüz hiç kimse :)
Toyota'nın 2 tane 4 silindirli motorunun şu dünyada adı geçer bence, ki bu forumda bilmeyen yoktur 97 den beri Toyota kullanıyoruz en azından o günden beri takip ediyorum..
1. si 4AGE
2. si 3SGTE
Frank Profera'nin harcadigini her hangi bir araca harcasan hizli olur zaten :D
Oda mesela lanet 6 Speed sanzimani soktu, E153 kullaniyor, yanlis hatirlamiyorsam 3 kere kirdi :)
Sanziman ve gec gelen LIFT beni aractan sogutan etkenlerdi.
Benimde Toyota'daki favori 4 silindir motorum 3SGTE, hep bir tane yapmak istemistim ama denk gelmedi bir turlu.
C164 ü kırdı 3 kez, 2 sinde 3-4 aftermarket dişli kullanmıştı hem de ben de yanılmıyorsam :D Zaten 2zz turbolayan hemen herkes E153'e geçmek zorunda kalıyor ister istemez :)
Beyin ile lift aşağılara çekilebiliyor ama tabi birazcık yontuyormuş motor ömründen :)
İlerde imkanım olursa 3SGTE pörtlek göz yapıcam Burak veya sw20 kısmet olur da denk getirirsek, suprolla Ufuk da aynı planlarda ilerki zamanlarda.
ST185'imiz vardı Roadboy nickli Mehmet Ali arkadaşımızın da talihsiz bi kaza sonucu perte ayırdı, alan çocuk topluyordu maslakta en son bildiğim kadarıyla..
Frank'le tunerlarimiz ayniydi, o anlatiyordu ne kadar cilgin oldugunu.
Kanyonlarda gazlama muhabbetide gercekten harika, aykiri bir ruha sahip amca :)
Isallah yaparsin, Toyota'lar zevkli araclardir ama Turkiye'de Supra'dan oteye gidilmiyor tabiki. :o