Biri quatro biri degil diyodunuz o zaman ayni civic bizde degil siteden birinde isterseniz onlara yaz onlarda motor ici yaptilar basinc actilar 1.1 1.2 basiyolar o zamanin iki kati denerseler izlemek isterim
C R M performance
o, o zamanın tıcaretıydı artık quattro dıye bırsey kalmadıgurayla kımse denemıyordu bızde bırkanın arabasını one suruyorduk quattro yavas vs dıyerek oyle denetıyorduk
bu arada amg ıle denerken bızım basınc 1.6 dan 0.9 15 arası sacmalıyordu akla 2 barlar gelmesın suan bırkanın arabanın basınc sabıt olması lazım hayal olur cıvıc aynı speclerdeyse denemelerı
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Biri quattro olunca digeri olmayinca arada sanki 100 beygir oynuyo gibi anlasilmasin o zaman benim aracim zaten daha hizliydi civic e gore ki o zaman diger tt de k04 kit yoktu yazilim egzos mevcuttu o yuzden denemistir simdi o tt de de k04 kit var sanirim eski halinden cok daha hizlidir
Araba cok hizli bi sey demiyorum massllah ama biri quatro 4*4 biri onden ceker o zaman konusulan bu sadece onu merak ettim sayenizde kafamda hep oyle kaldi turkiyede sayili bi ralliciden aldik falan filan arabalara lafim yok kimse yanlis anlamadin severim adanali kardesleri arabalarida cok hizli massllah tekrardan
C R M performance
BU yalvarma mevzusu bana ait değil çok iyi biliyosun sinan ben böyle bir cümle hiçbir yerde etmedim ki önceki postlarında benim etmediğim anlaşılıyor ayrıca bu konuya bukadar takılacak ne var anlamıyorum gürkanda o gece denedi arayıp video koydurtmuyorum dedin fakat sabahına video konuldu biz hangi birinize inanacağımızı şaşırdık açıkçası ki o günkü konuda da çoğu kişi yok roll yapıosan video çekicen yok vido çekiyosan koyacan gibi tabirlerde bulunuldu bunu herkes okudu etti yani bunda büyütecek bi mevzu yok şahsi fikrim bu sonra şanzımanında sıkıntı olduğunu dile getirdin o gece ayrıca bunuda yalanlamıyorum fakat bide gerçekler var okadar muhabbet sohbetimiz olmuş sence sıkıntısız bir şanzıman olsaydı adil olalım sonuç değişir miydi?
Ever haklisiniz oleydi benm aracim onden cekerdi ve rollingte biraz daha avantajliydi ben ona bisey demedim ben arabaniza da bir sey demedm yanlis anlamayin bana gore o zaman basariliydi simdi basinc acmissiniz sanirsam dahada iyi gidiyordur ben tt yi sattim satmasam denerdik![]()
Bir yerde düzeltme yapmak isterim kardeşim 2.0 bar bilmem ama 1.7-1.8 bar açmayı düşünüyorum bu arabada çükü direk bayçu abinin lafından yola çıkarak 2008 ile 2011 TTler arasında motor içi olarakta bazı mekanik devreler konusunda da fark var tabiki gürayın aracına göre ne olur ne olmaz bilmem orasını sonuçta onun aracı 4 çeker değildi ama ben bu arabayı eksikleri tamamlandıktan sonra 1.7 1.8 (peak) gibi basınçlarla yurutmeye çalışcam ayrıca şanzıman yazılımı da mevcut arabamda eğer bu basınç değerlerinde tork arızası gibi bir durumla karşılacak olursamki, bunu bekliyorum onu da melihin yöntemi ile çözcem yeni şanzıman beyin siparişi vercem
birkan benim derdim gecilmek degil bunuda sen iyi biliyosun sanziman sorun olmasada gecersin buda kabul ben buna takilmadim gecersin birkan senin arabana hizli kabul ediyorum bahane yapmiyprum sadece ben video koymayin demedim whatsapp grubunda aren yalvardi diyo arene soruyorum bana birkan soyledi diyo o zaman sizin aranizda bi problem var siz ilk once onu cozun tekrar soyluyorum masallah araban hizli
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
valla bırkan suan bır 100-200 olcup kac sanıye gıttıgıne bakmanı onerırım ıstersen bızde var dbn ıstedıgın zaman verıym olc ama k04 ıle sanzıman tork arızası vs verırse hıc ugrasma o arabayla gerek yok emek harcamaya 30r koy az basınc bas hem daha ıyı gıtsın hemde spec atla burak ustanın tts ı 7.0 larda yurudu en son en ıyı halı ıle hatırladıgım kadarıyla kı onun motor ıcı daha guclu tts oldugu ıcın bunu goz onunde bulundurarak bır takım emek harca cok emek harcayıpda 2-3 sanıye yanı en fazla 7 lere dusmek ıcınde arabanın parası kadar para ve emek harcamagerenk yok