Kanka Maşallah tt'leri temsil ediyorsun AYF'den başka iddiali tt yok sanırım artık yükleyen yürüyen.
aren&kekut bro's siz roll sunuculuğu yapsanıza :D -harbi pompa oldu -nası oldu lan o? :D
Printable View
Kanka Maşallah tt'leri temsil ediyorsun AYF'den başka iddiali tt yok sanırım artık yükleyen yürüyen.
aren&kekut bro's siz roll sunuculuğu yapsanıza :D -harbi pompa oldu -nası oldu lan o? :D
Masallah araclar cok hizli nazar degmesin .
Bu tt ng 106 ile deneyen arac mi acaba ?
2 araca da maşallah ama Çukurova'nin araci her zaman 1 tik öndedir unutmamak lazim :D
Saglik sorunlarindan dolayi gun icinde gorip yazamadim sinanlada telefonda konustuk
Pompa olayina gelince soyleyen benim sahislara yonelik degil araclara yoneliktir sinan ile sahsi veya araci ile bir sorunum yoktur
Video koyma durumu sinanin defalarca koyma dedigini biliyorum bu yuzden yuklenmedi ama belki kurdugum cumle sinana yanils gelmis olabilir yalvardi sozu gereksiz oldu
Orcun o gece de dedim 400 + konundada yazdim aracin hizli
Anlamadgin sey aracin Muharremden hizlisin demedim araban bekledgimden hizli sadece olayin ozu budur umarim aracindada fazla birsey yoktur
Birde bu tarz cizgin yanlis arkadaslar hakaret yok yalan ya da olmayan birseyde yazmiyorum ama forum ortami sanirim buradan birbirimizi anlamak zor oluyo