Ep3 gelio bu hafta inşallah bide öle bakalım başkan ;)
Printable View
MaşALLAH deneyen gardaşlarıma :) tuncayım hızlanmalısın :) dün gece bizde 00:30 gibi VB VTI ile denedik sizin mekanda :) size denk gelememisiz :(
ama bi matKAp değil... jhahgsdakhfsaghsfaas
Maşaallah hepside güzel gidiyor. CCD tıkanıyor 200lerde onun çözümü gerek en kısa zamanda, KK'da 200e kadar geride kalıyor ne biçim bi 5i varmış onun, okunup üflenmiş hakkatende :D
tam zil sesi olur bu sesler telefona:) maşallah.......
maaşallah araçlara güzel denemeler olmuş :)
Sağol kardeşim, face'ye bir tane video ekledim laci sedan turbo vtec videosu konu başlığına turbo KD yazdım millet ciddi ye almış :D orada plaka gözüküyor ve gözüktüğü halde hala yorum yapıyorlarmış bak eskiden KD turbo luymuş :D:D:D evet doğru şu an turbolu araç ama turbo bar ı kısık :D:D:D
Deneyen araçlara Maşallah hepsine bindim sırayla :) KK vtec bir 5 var 5 diyorum başkada birşey demiyorum video ben cekdim zaten :) Kocaman Maşallah. CCD bindim aracıNA Maşallah gayet güzeldi. ama ince ayarlara ihtiyacı eminim daha güzel giderli olacaktır. Çetinin vtec ise stoc göre gayet başarılı. ama en çok ben delsol ile gazlarken zevk aldım best kankam ile birlikte keşke video çekeydik iydi :)
Usta RJH olaydi iydii :)
olm kediyide düzdüler :)
çetinim ıslak iyi gitti be beleşdi ondan heralde :D
del sol cok iyi yürümüş maşallah
maşllah araçlara kk fenaymış kankii ( :
Şu sedan arayan kamil de geldiğinde söledi abi.
Senden sonra metin abinin aracına bakıcam neyi var neyi yok biliomusn diye dedim git kendisi söler.
Ya bi duyum aldım araç turboluymuş heralde eskide dedi dedim ben bilmem asparagastır.
Bu benim araç içinde Antalyada çalınan motor kıran kırmızı diye duyum almış birinden. Artık kimlerse amk söleyenler anlayamadım.
orhanım ıslak harikadır:))))) tanju kardeş olmasa adamı zikerlet orda:))
Hemde 269 kere ;)