eski ibizami satıp yenısınımı alsak arabaucakk
Printable View
eski ibizami satıp yenısınımı alsak arabaucakk
Ben yazıcaklarımı yazdım tekrar denenir anlayanlarda yazmış rs dün gerekenin gerisinde gitti tekrar dener görürüzyazıyorum video falan bilmiyodum gene diyorum araç sahibide yazmış ben gizli çekmedim diye bende tamam birşey demiyorum rc li arkadaş sende çektinmi orhan güneyle denerken falan çektinizmi
araba ayarsız ya sente kaçık yada kaçak war saçma sapan sesi war geldiğindede soyledim sahibine monifold ayrıldı sonlara doğru :) emre o araba daha gideri cokwar kardeşim
Maşallah deniyen araclara
Rs dün gece çok talihsizdi. Daha gideride vardı araba gittiğinin gerisindeydi. Herkes arabasındaki sorunları giderir tekrar deneriz. Dün benim için iyi bi geceydi. Sizden sonra tekrar denemelere katıldım arabayı çok ısıtmamıza rağmen kat ile çok çok iyi yürüttük arabamızı. Biz her zaman deneriz ama dosthane bi deneme diyorsanız bir dahaki sefere video çekmeyip araçlarımızı görürüz birbirimizi kışkırtmaya gerek yok. Ama eğer bilenipte geliyosak tamam sıkıntı yok çekelim videolarımızı. Bende tek video var zaten Can kardeşim koymuş videoyu bende farklı açı olsun diye koyarım birazdan. Tüm araçlara maşallah Rs bu kadar sorunla böyle gidiyor ona daha çok maşallah.
Aykut kimse birilerini kışkırtmıyoki zaten.Merthan konunun başında belirtti kimseden gizlemeik sıkıntı olmasın diye ama görüyorumki suclu gene biz olduk.Daha ne yapmamız gerekiyo onu anlamadım dürüst olmakta yaramıyo heralde.Ben bugun buraklada konustum gayet samimi ve icten konustum kimsenin arkasından is cevirmedik.Arabamın sorunlarını baska konularda da görebilirsiniz 1 aydır ugrasıyoruz.Ki ben beni gecmene ragmen video koydum gecilsemde video koyucam dedigim icin.Bunu herkes yaparmi sence? Neyse tartısmak istemiyorum zaten hepimiz aynı yerde oturuyoruz konusuruz muhabbet ederi gerginlige gerek yok.Ben yanlıs bisey yapmadigimizi belirtmek istedim.Bizim her denememizin videosunu koyarsan sevinirim:)
Dostum benden yana sorun yok bu seferki gerginlikten sonra bir dahaki sefer çekmeyiz araçlarımızı görürüz bunu demek istedim. Evet zaten çekiceğinizi söylediniz bende çektim bu yüzden. Emrede belirtti zaten ben video çekileceğini bilmiyordum bu yüzden sorunlara rağmen arabamızı denedim diye. Kimseyi suçlu bulmuyorum bir dahaki sefere çekmeyiz diyorum. Yada varsa aramızda bi rekabet birdahakine çeker onu esas alırız bunu diyorum :)
Buda bizim denememiz farklı açıdan. diğerleri bende yok gopro benim değildi çekip çekmediğini bilmiyorum çektiyse koyar buraya. Gece izledik hep yarım bastıklarımız vardı hep bıraktığımız videolar olduğu için almadım videoları. TU Polo Gti - 208 Gti Roll - YouTube
[QUOTE=AykutB.;7281732]Dostum benden yana sorun yok bu seferki gerginlikten sonra bir dahaki sefer çekmeyiz araçlarımızı görürüz bunu demek istedim. Evet zaten çekiceğinizi söylediniz bende çektim bu yüzden. Emrede belirtti zaten ben video çekileceğini bilmiyordum bu yüzden sorunlara rağmen arabamızı denedim diye. Kimseyi suçlu bulmuyorum bir dahaki sefere çekmeyiz diyorum. Yada varsa aramızda bi rekabet birdahakine çeker onu esas alırız bunu diyorum :)
Aramızda rekabet tabiki yok ben video hep alıyorum ama hepsini atmıyorum tedbir amacli diyelim:)) bazi hirsli arkadaslar yanliş konusuyo cünkü.Biz gebzeye dönerken de denedik baska denemelerden de kıstas aldik araba suan ciddi anlamda geride.Egzoz yaptık sensorlerde sorun var kesme yapıyo.Ben hallediyim senle bidaha deneyelim.Bu arada ilk video yok mu:) o daha saglikliydı ilk denememiz 2 65 civari bastıgımız baya denk gittimstik cunku.Bende cektım ama sag tarafımda kaldigin icin gözükmüyosun:)
Valla kamera bende değil telefondan izledik gece dediğim gibi uzun soluklu burda basmışız bunu aldım bende. Deneriz ya sıkıntı yok ama ben yakında bi kaç işlem daha yapıcam haberin olsun :)
Maşallah nazar değmesin acil ayrılmamız gerekti vedalaşamadık kusura bakma... :)
Çok güzel denemeler oldu. Bütün araçlara maaşallah. Aykut'un Gti'yı ben kullandım. Yarın diğer videoyu koyarım. Can'la ilk bastığımız videoda gaza geç oturdum :)
2. bastığımız daha güzel oldu. Diğer açıdan çekilmiş videolar yarın burada olacak :)
Herkese tekrardan teşekkürler :)
Guzel denemeler
Objektıf sahsı gorusum deneyımlerıme gore, zamanındaki ıyı rsler bu ss, ukkunun eskı rs, ıyyn ıbonunkı vs bolt onlarla cupra poloyu 2013 14 olsa bıle gecer..Zaten arac duzelınce belli olur durum.
İki aracada maşallah kazasız belasız olmaması en güzeli
Ulan ÇAĞRI o takım çantası nedir öyle 20 kg civata somun pul var içinde nerden topladın o kadar somunu muhasaahahaaa
Maşallah araçlara..