bu 2011 cupralarla 2013 cupralar arasında tahmını ne kadar fark var denedınmı kardesım :)
Printable View
41 TU Polo Gti - 208 Gti 1. Deneme - YouTube
41 TU Polo Gti - 208 Gti 2. Deneme - YouTube
Dün vaktim olmayınca videoları yükleyemedim.
İlk videoda geç basıyorum :D
İkinci video daha güzel oldu :)
2 arabaya tekrardan maaşallah :icon_tup:
maşşşallah ikiside çok güzel gidiyor ama pola ayrı bi nefesli 208 de çok başarılı
Herkese teşekkürler Cansın abime ayrı teşekkürler :)
Guzel denemler olmus.
208 downpipe ve egzoz sonrasi ara sira cok sacmaliyor.o rol gecesi baya bi yurumedi sanirim arac :/
Bnm mini'yi normalde 190-200 lere kadar en az 6-7 boy geciyor gece sonunda denedik 200 e kadar zar zor 1 boy onume gecti araclari degistik sonuc ayni :/
Can kesinlikle yazilim yapmalisin yoksa bu sorundan kurtilamicaksin saniirm
Ama gebze tarafına gelirsen burda deneyebiliriz abi bu akşam. Yoksa biraz bekletirim seni :)
Evet her denemede daha çok geri gitti.Mini ile denedik çok sasırdım bu kadar geri düsücegini beklemiyodum.Polo ile denerken 2. Deneme de sanki bi erken basma daha var:D neyse sonuç olarak arızanın oldugunu bile bile gelmedim bahane sunmuyorum konuyu acan bizdik canımı sıktı bu durum haliyle ve polo gecmis oldu.Düzeltirsem poloyla bidaha denemek istiyorum olmazsa yazılım yapılıcak en kısa zamanda isterseniz öylede deneriz sıkıntı yok benim icin.Her devirde basarım aykutla konusuk zaten kendi aramızda zevkine basarız :) masallah polo ya:)
yokmu trakya tarafına gelen sıkalım bu gece ?
Egsozumu taktım koltuklarımıda öyle tamponumu da düzelttim varsa deneme anca izlemeye gelirim :)