iki aracada maşallah..çok güzel deneme olmuş.audi dahada hızlanacak gibi.tebrikler...
iki aracada maşallah..çok güzel deneme olmuş.audi dahada hızlanacak gibi.tebrikler...
RACE WERKS
murat usta deniyemediiği günlerin acısını çıkartıyor![]()
Maşallah araçlara gayet temiz olmuş..
masallah ankara kaldıgı yerden devam sanırım audi 300 hplere yakın diye soylenmişti rur'da 25-30 hp aşağısı falandır diye düşünüyorum gayet sağlıklı araçlar basarılar
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Hakan abi rur u ispatlamıştı, Murat abide aracı rur ile deneyince harbi gidiyomuş A3 300+ var kesin
ROL S13, ES A3
sen nezaman ispatlıcan ?
iki arabada üstündeki artılara göre gayet başarılı gidiyo kocaman maaşallah,,,A3 müzede ayrıca tebrikler Murat abi![]()
Hayırlısıaslında bugün evdeyimde
![]()
ROL S13, ES A3
Regülatör den sonra ayar yapılmadı,en son ayara çıkıyım sonra haber veririm abi sana![]()
ROL S13, ES A3
Maasallah diyene hadi gel deneyelim diyosunuz o yuzden cekiniyo olabilirler abi
Face e foto koymaya bile cekinir olduk
Debriyaji flan halledin eksiksiz deneyelim abi boyle benim icin bi anlami yok denemenin. 10 boy gec sorun degil ama debriyaj yoktu basinc kisikti olmasin![]()
Ne alakası var??? Beğenmediysen silersin yorumu. Fotografı görünce arabayı çıkartmış dedm gelde sıkalım yazdım. Küfürmü ettik? Ruru geçio sende geç bizde ona göre hızlanmaya çalışalım. Ne demek maşallah diyene deneyelim diosunuz? 20 yaşında çocukmu karşındaki saçma sapan post atıyosun?
Ben sakince kimse olmadan rur la olduğu gibi samimi bir deneme yaparız die demiştim
Samimiyeti bırakıp rakip olalım herkes yapabildiğini yapsın
Madem öyle biz debriyajı falan yapıp 1.5 basalım öyle deneme olsun
RACE WERKS
Niye celallendin ahmet abi bu kadar?
Sende kufur etmedin bende kufur etmedim.rahatsiz oldugum bi konuyu esprili bi sekilde dile getirdim.o yazdigini silseydim kufur etmis kadar olurdum bence.
Murat abi araba ilk ciktiginda deneyelim dedi olur dedim deneriz.
Serdar yazdi sonra basinc dusuk ,1.5 basinca deneriz daha zevkli olur dedi tamam dedik.
Bence aranizda bi anlasin ne sekilde deniyecekseniz , daha fazla yanlis anlasilma olmasin, araba icin birbirimizi kirmaya gerek yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)