Link isteyenlere![]()
Toyota Celica GT-S 2ZZGE VS Integra Type R Dc2 B18c - YouTube
celica ne güzel ötüyo öye
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
aslında türkiyede iki araçda mevcut denemek gerekyada T-Sportla dc2 integra güzel olur
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
bence dc2 geçer eşit kondisyonda 150 kg civarında ağırlık farkı var avantaj olarak..
videoya bakarsakta celicada en azından filtre egzoz var ama dc2 nin sesi çıkmıyo pek![]()
celica sürmüş biri olarak böyle bişeyin olacağına ihtimal bile vermiyorum dersem çok yalan söylemiş olmam heralde![]()
PROJECT 01
Araçların specleri bile belli değilken neden ihtimal vermiyorsunuz anlayamadım ? Celica sürmüş olabilirsiniz ama nasıl bir celica sürdünüz bilemiyorum...
Şu an aynı model Celica ya sahip biri olarak bende aynı araçla yarışsam daha fazla fark açacağımı söylesem yalan söylemiş olmam heralde...
Buyrun buda aracımı Specleri:
1.8 Blok
Darton Dry Sleeves
Je Pistonlar
Carrillo Kollar
RC 440cc Enjektörler
Tomson Intercooler
GT28R Turbo
Greddy Blow Off
DTA S60 ECU
Çift piston frenler EBC Balatalar
18" Jant / Advan 225/18/40 Lastikler
ön-arka & üst-alt kule gergileri
full coilover sertlik ayarlı ön arka
HKS Egzoz
Veilside Bodykit
Greddy Boost & EGT
1.1 Bar'da 320 hp
Bu videoda aracıma aittir, size biraz fikir verebilir...
Bu yorumlar hep bilmemekten oluyor
Valla ben T-Sportu aldıgımda da bır kac denemem ımkansız gelıyordu arkadaslara ama vıdeoları gorunce resetler geldıkısacası celıca b serısı olarak her bırının onunde olacagından rahatca emınım b22 olsa ne olur kestıremıyorum sadece
![]()
powered by:
Can's
celica effssane duruyor batmanin arabası gibi siyahcilalı kırmızısını düşünemiyorum bile sesimi duy kuzen
![]()
abi senın arabanın motorunun birde 2zz-ge degilde 1zz oldugunu belirtmek lazım yani orjınalı 140-150 hp arası diyelim o parçalarla cok guzel güç cıkmıs
yok sonunda satıcam arabamı alıcam celıca o olucak bilgilendirme amaçlıgaliba oylede olucak
powered by:
Can's
aynı model olduğunu nerden anladınızki şeklindenmi ? gayet bakımlı 2004 model toyota servis sahibinin şahsından alınmış bi araç
şu yaptığınız yorum gerçekten komik olmuş N/A bi araç ile turbo bi aracı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz amaç burda kendi aracınızı göstermekmi yoksa gerçekten bilmediğinizdenmi merak ettim tabiki turbo bi celica ile dc2 ile yarışılsa fark bundan fazla olur bunu bu işi bilmeyen biri bile mantık yürütse söyler diye düşünüyorum.
marka fanatikliğini bırakalım mantıklı konuşmak lazım....
PROJECT 01
marka fanatıklıgı yok sadece turkıyede 2 3 tane olan ve cogu kısının bılmedıgını bıldıgınden bır vıdeosunu paylasmak ıstemıs ferdı abı
b serısının de 2zz ye tutunması ımkansız kardesıme tabı sen stock celıca surdun o nedenle bu sekilde dusunmen normal hatta kımın arabasını kullandıgınıda bılıyorum adanada.
suan fn2 ler tam esıtlık salıyor celıca olsun T-Sport olsun kglar aynı parcalar aynı olunca sanzıman faktorunden olsa gerek belkıde, 2zz ler hep onde denedımde soyluyorum sallamasyon anımasyon yok k20 esdeger saglıyor ama fn2 de