Maşallah Hakancım. Keşke kamerayı sabitledikten sonra basan arkadaş açıyı düzeltse iyi olurdu. :) İnşallah son güncellemeden sonra daha da iyi gideceğine gönülden inanıyorum. Kazasız, belasız inşallah...
Printable View
Maşallah Hakancım. Keşke kamerayı sabitledikten sonra basan arkadaş açıyı düzeltse iyi olurdu. :) İnşallah son güncellemeden sonra daha da iyi gideceğine gönülden inanıyorum. Kazasız, belasız inşallah...
Maşallah çok iyi takılmadan bitirdi kadranı
maşallah güzel hızlanıyor dbn de 13 civarı birşey çıkar yada çıkmıştır sanırım
birde yazılanlara göre birşey sorucam ankarada daha hızlı gider turbo araç neden istanbulda iyi süre bekleniyor
maşallah Hakan Abi çok emek sarfettin ve karşılığını da alıyorsun. İnşallah daha da hızlılarına...
Maşallah iyi gidiyor.
hakan 1,4 tsi rekoru peşinde maşallah..:)
ya usta kusura bakmada bu 1,4 TSİ da beni gecen daha olmadı en iyi metanol coler hybit turbo olmadan en iyi koşan benim aracımdı...ve halende öyle tamam arabana iyileştirmeler yapıyorsunuz güzel maşşallah emeklerinize ...bu videoda öyle düz yolda yapılacak bir video değil buraya video koydun yorum yapmakta hakkım var galiba ..bu kadar hızlı ceviriyor madem neden cilo rs e tutunamıyor..? neyse herkesin kendini tatmin edişi farklı sende bu yolu şeçmişsin tebrikler..
araba mermi gibi maşallah hakan abi
Yanliz videoyu izlerken ohaaaa diye bagirdim hakkaten deli hizlaniyo makine masallah :)
Masallah hakan emegine saglik daha iyilerine
arkadaşlar 100-200 almakla rollingin alakası nedir ?
En basiti senin aracın 100 den 180 a 5 saniyede çıkıyordur bir vites atarsın vites zamanı aracın tekrar toparlaması o hızdaki devirdeki tork falan filan derken 200 e gelene kadar 8-9 saniye olur
Diğer araç 100-180 e kadar ağırdır çok yavaş çıkar 7 saniye sürer örneğin o noktadan 200 e kadarda zımba gibidir 8 saniyede tamamlar 100-200 ü atıyorum.
Şimdi bu iki araç roll yapsa sonuç ne olcak zamanlar hemen hemen eşit hatta ikinci sölediğim araç daha iyi 100-200 gördü diyelim ?
Bu sorunun cevabını bilenler zaten aradaki farkıda anlar :)
cevap basit : ilk örnek verdiğim araç dünya sokar araya 200 e kadar :)
Maşallah,hakikathen güzel hızlanmış.Kazasız belasız...
bu araba yürüyor hatta koşmaya başlamış daha hala rs di yok dbn yok kadran cart curt mevzu maşallah allah kazadan korusun iyi günlerde kullan kardeşim
mükenmel olmus .tsi 160 lık mı ? bu specler kaca mal oluyor