masallah bi an hic durmayacak sandim
Printable View
masallah bi an hic durmayacak sandim
masallh yazayım tekrardan
maşallah mal canlı :)
Araç dsg sanırım . Hiç durmadan devirdi , daha olsa gidecek :D Kazasız belasız, daha iyileri nasip olur inşallah.
maşallah hakan abi çok güzel değerler dsg deki problemleri nasıl cözdünüz abi? 7 ileri olanlar sıkıntı oluyor bildiğim kadarıyla yüksek torklarda?
ozaman çok iyi abi çoğununda sıkıntısı varmış. Demekki herşey iyice arastırılıp yapılınca oluyormuş. Tekrardan maşallah abi herkes danışır artık sana dsg için :) ne kadar sürede kavrama sıkıntısı oluyor abi? Sente ayarın nasıl oldu? birde geçişler diğer 2 3 4 viteslerdeki gibi hızlımı? çünkü sonlara doğru dsg ye zarar vermemsi için yavaş atılıyordu vitesler o yüzden sordum abi? :)
RSA ve Tüm oto daha iyisini yapana kadar en iyisi bumu diyoruz?? hakan abi:))
Maşallah çok ugraştınız emeğn sonucu,nazar değmesin muhteşem hızlanıyor..
Sıkıntı ne varmış ? Giden araçlar mekatronik arızası yada kavrama 2.vites titreme.
Bunlar kullanım tarzına bağlı olmaksızın üretim hatası yada başka nedenlerden dolayı yapıyor.
Sente ayarı demişsin bundan neyi kastettin anlamadım ? Geçişlerle ilgili bir sorun yok , biz geçişlerde sadece torku ayarlıyoruz sıkıntısız vurmadan vs geçsin diye yavaş atma diye birşey yok tamamen tunerin kabiliyeti.
Harika hızlanıyor gerçekten, hepinizin emeğine sağlık, 1.4 tsi araçlarda Türkiye inanılmaz başarılı oldu bence tam Cennet :)
Buyrun resimlerin fotoshop olduğunu düşünen arkadaşlar varmış.
Rur Dyno - YouTube
Kişisel olarak anlaşırız anlaşmayız onlar apayrı bir mevzu ama bildiğim kadarıyla bile oldukça emek verdiniz arabaya. Önemli olanda karşılığını görebilmeniz. Emeğe saygı duymayan herkes ayıp eder. Tebrikler.
İmzalarım bile otomatik siliniyor artık ! Sadece gülüp geçiyorum komik oluyor.
Not : İmzalarım benim kontrolüm dışında yazılıyor artık !?
hakan tekrar kocaman maşallah.takma kafana herşeyi sen gazlamana bak..:)
p.m attım hakan abi.
hakan dayno bölümündeki konuya yazarken hop konu uctu gitdi bu ne dedim burdan devam ddiyosun maşallah tekerıne taş degmesin kardeş