muho hatırlıyon başarın bana yazdıklarını dimi:)
maşallah başar hedefine ulaşmışsın iyi sarıyon
Printable View
Maşallah, işçilik,görsel çok iyi duruyor, güç ne durumda şuan, gerçi video da bilerek sardırılmış gibi ama tutunma problemi yaşanıyor ciddi şekilde sanırım ?
Bu arada video yu düzenleyen arkadaş 'weight reduction' ı yanlış yazmış
Maşallah Başar dediğime gelmişsin. 30 psi muhteşem olur eminimki.
Şehir içinde standart bile olsa o araç sarar zaten. Önemli olan otobanda ne yaptığı...
geçen gün aklıma gelmişti acaba ne oldu diye bugun karşıma cıkınca bi garip oldum maşallah Allah nazardan sorundan sıkıntıdan saklasın :) 10 numara duruyor
kesenize bereket, Maşallah
Başkan Maşallah
tr'de bir hpf daha ..
daha fazla video istiyoruz. bu güzellikten mahrum etmeyin.
maşallah
Stock Engine değilmi başarın Z4
30 psi yavaş bassın :)
Maşallah başar bence oroban asfaltında böyle değildir diye düşünüyorum ankaranın şehir içi asfaltının izmirden bir farkı yok
fakat benim gördügüm sanki senin Noslu halin daha hızlıydı
Masallah Basar
Cok guzel olmus herseyiyle goruntu mukemmel ozellikle
maaşallah Başar ,,emeklerinin karşılığını görmüşsün sonuça ulaşmışsın artık :) keyifli güzel günlerde kullanmak nasip olsun ;) videolardan mahrum etme bizi daha çok paylaşım yap :)
Video da yazilari bi ben mi okudum yaw :D duzgun lastikle tutunur isallah :)
Tebrikler basar istedigin seviyeye gelir umarim.
30 psi motor ici yapildikdan sonra basilacak diye okudum ben sanki ???
Videodaki yolda stock halde bile sarar araba yaniltmasin sizi :)
benim 185 hp lik z4 bile yerine durmuyor hiç güven vermiyor yüksek hızlarda bunu zapdetmek imkansız gibi bir şeydir heralde maşallah
maşallah çok sıkı olmuş araç . video da güzel ama sanki bir şeyler eksik kalmış...
kazasız belasız.
maaşallah araba gelmeden sesi önceden gelen nadir araçlardan güzel olmuş başkan videonun sonuna bi bonus bekledimde instagram çıktı :D
Cok tesekkurler arkadaslar.
maşallah burda ne basıyorsun başar ben kaçırdım sanırım
9 psi yazmizlar galiba
maşallah çok iyi