kendi adıma ve vmax adına tesekkür ederiz inşallah dahada iyi olcak saglam adımlarla ilerlemeye devam:)
Printable View
tekrar tekrar izledim çok güzel indiriyor. project cars'ta olmayı hakediyor kesinlikle :)
:) Çok teşekkür ediyorum.
Saol kardeşim, hiç birimize kaza bela vermesin. Özen vw Murat abi ve VMax'in ellerine sağlık dediğin gibi.
Çok teşekkür ederim.
AÇacağım o halde :) DBN'yi OZ'a gönderdim. Yayınlandıktaın sonra açacağım konusunu.
Maasallah maasallah tebrik ederim allah nazarlardan saklasin
çok güzel gidiyor maşallah. yanlış hatırlamıyorsam kısa şanzıman vardı dimi araçta?
cok tatminkar olmuş 1.4 cont gittiğinde cok daha ii olucak 11 sn yi gorursunuz inş
motor içine gırmeyın bence 2 bara da dayanır tahminim vag grubu cok sağlam masallah
öncelikle maşallah gerçekten çok güzel devir çeviriyor..RUR tsı'la sonuç ne oluyor..??
Denemedik. Onun kadran videosuda sanıyorum aynı yerde çekildi. Yanlışımda olabilir tabiki. Kendisi yazacaktır.
Ciddi ciddi soluksuz indirdi. Gerçekten çok başarılı. Çok beğendim. Emeğinize sağlık.
saroccomuz bizi utandırmadı. çok daha iyi süreler çıkaracağına eminiz. özen vw murat abiye ayrıca teşekkür ederim. :) hayırlı uğurlu olsun murat duruşuyla gidişiyle çok iyi bir scirocco.
Teşekkür ediyorum Ümit. Ben şahsen bir kere daha teşekkür ediyorum sana ilgin alakan ve yazılımdaki başarı adına. Yakın zamanda wg'yi halledelim basıncı tutalım o zaman dahada iyi olabileceğiz.
maşallah gerçekten Ankara da olmayınca göremedik bunları Allah nazardan saklasın şuan çok güzel ve daha da güzel olacak sorunsuz sıkıntısız güzel günlerde bin Murat. ayrıca Özen vw Murat Abi ve Ümit'inde ellerine sağlık herşey tam kıvamında
Cidden mükemmel bir ivmelenme maşallah. Emeği geçenlerin ellerine sağlık gerek Murat Abi gerek Vmax Ümit cidden çok güzel bir iş çıkarmış.
Kazasız belasız sürüşler...
valla bende dsg sandım ilk izlerken :) masallah cokcok iyi :) ümit abinin elinin deydiği de belli oluyor :) kazasız belasız binmeniz dileğimle :)))
port-polish varmı arabada ?
AYnen ellerine sağlık. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler :)
Tam olarak ne var ne yok, Detayları ÖZgün, dbnyi yayınlandındıktan sonra project cars'a açtığımda yazacağım. Sanıyorum sen yaptın zaten?
evet ben yaptım kapağını , herkezin emeğine sağlık çok güzel yürüyor maşallah , güle güle kullan