Bundan sonra otopark alanına araç sokulmayacak , çözüm olarak bunu bulduk. Ana cadde de hareket yaparsa da , görevli polisler tarafından icabına bakılacak. Bıktık artık bunlarla uğraşmaktan.
Printable View
Bundan sonra otopark alanına araç sokulmayacak , çözüm olarak bunu bulduk. Ana cadde de hareket yaparsa da , görevli polisler tarafından icabına bakılacak. Bıktık artık bunlarla uğraşmaktan.
işte bu mallar yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor bilet satışında fiyat arttırımı yapsanız güzel olur kanıtındayım mesela yurt dışı organizasyonları gibi hem görsel hem yarış organizasyonu dj ler farklı etkinlikler ama bilet fiyatları 50+ üzeri olursa böle dangalaklarda sadece tepede izlemiş olurlar beleştepeden içeride atmosferi yakalayamazlar parası olan adamda girer içeride arabası güvende olur yanında arkadaşıyla eşiyle rahat vakit geçirir
2007 de antremanlara çanakkaleden kalkıp gelıodum. sımdı beylıkduzunden oturuyorum sırf bu sığırlar yüzünden 2-3 senedır adım atmadım. ekıbe gecmıs olsun ıns sıze kotu yansımaz
Asıl bilet rakamlarını bu şekilde yükseltmek yaşın yanında kurununda yanması demek oluyor zaten :) Böyle birşeye gerek yok. Gelir düzeyine göre insanları sınıflandırmak çok yanlış.
İnsanlar zaten stada binbir zorlukla , 10 tane taşıt değiştirerek geliyorlar. Bunların arasında öğrenciler dolu. Bu insanlar bizim geleceğimiz. Ben yaşlandığımı hissediyorum artık. Allahtan bizden sonra büyük bir heves ve doğru bilgi ile yükümüzü üzerimizden alan arkadaşlarımız var. Zamanında bu insanlara bizden biri gibi davrandığımız için bugün yanımızdalar. Bundan sonra da böyle olmalı.
Bilinçsiz olanları ise gerekirse cımbız ile alıp boş bir arsaya bırakmak lazım.
haklısınız genellemem yanlış oldu kusura bakmasın benim bahsettiğim kısım abuk subuk hareketleri olan kısımdı
güncel pistin yanında geniş otoparkın olması da bir etken bu tarz olayların olmasında, yapacak adam heryerde yapar o ayrı ama ilk zamanlar antremanların yapıldığı alanın yanına çekiliyordu araçlar kordon şeklinde bu tarz bu olay olmamıştı. Sanırım bariyer olmadığı için değiştirildi ilk pist.
organizasyon harika umarım e30 cunun yaptıgı sacmalıktan dolayı bi zarar görmez.
O arabayı çevirene diyecek laf yok....... ah be kardeşim abim sende delinin biri araba çevirirken ne işin var yakınında....
bunun kafasını taşla ezeceksin. O.çocuğu.
DRİFT YAPARKEN 3 KİŞİYE BÖYLE ÇARPTI - Hürriyet TV Haber
video açıklamasında drift gösterisi yapan araçlardan biri diyor insanları yanluş yönlendirecekler.
Hurriyette falan tanıdık varsa ulaşılıp düzeltme yapılsa iyi olur gibi. Hatta şerefsizin adını vs vererek otoparkta iziznsiz kendi başına hareket yaparken yazsalar habere daha dogru olur gibi.
İşte Türkiye'de modifiye'nin gelişmemesi ve suç olması .
O videoyu kuzenim çekti benim arabadan. Geri geri uzaklaşıyorduk o sırada e30'dan. Yüksek çözünürlüklü ve sesli hali linktedir.
https://www.youtube.com/watch?v=zzUmKEII7Ug
Gökmen bu videonun haber ajanslarına servis edilmesi yüzünden başımız olmadık derlere girdi. Emeği olanlara teşekkür ediyorum.