orhan abı 2 de nıe 80 basıyorsun :D masallah 7/24 roll e hazır adam !
Printable View
orhan abı 2 de nıe 80 basıyorsun :D masallah 7/24 roll e hazır adam !
Teşekkürederim semi.
gerilcek bişey yok kanka araba bu bir gider bir gitmez.
metinim soal kardeşim benim,uzun zamandır denk gelmiyoz bu hafta sonu bir toplanak bacanaklarla :)
Daha güzeli ilerki zamanlarda olacak inşallah,saol.
Benim Merthan ile bir sorunum yok on numara adam arabasıylada tek sorun bu arkadaşın boş yere ortam germesi dedıkodu yapması. saol yorum için sendne rica havalimanı kelimesini silmen en azından merthan için ve benim için.
saol başkan.
Sen gerekeni yazmış ben birşey eklemiyim buraya,saol.
Allah razı olsun saol :)
Saol alper birazdaha iyi indirmesi için uğraşıyoruz,ve paylaşıyoruz.
;) kelim benim.
hep 2/70de basıyordum artık 2 de 80 sex kuşum :)
Maşallah Orhan başkan.
Sen bugune kadar kac kisiyi kestin kac kisiyi gömdün hödük.
Delikanliysan bana numarani yaz.sattigi araba yurumuyo diye burda gelmis gelen gecene *** atiyor.senin gibi degisikleri iyi bilirim arada mesafe olmasa agzini acmazsn.
Nickine kendini fazla kaptirma dikkat et.
ortamı germeyin arkadaşlar,probleminiz varsa işinizi özel mesajdan halledin.
orhanında konusunu daha fazla kirletmeyin.
sen çok erkeksin ya antalyaya gelicekmissin ya gel bide bu lafları bnm yüzüme söylede görelim nekadar erkekmişsin organ güney,senin neyinin kıskanayım bn gebeş
kip senin adını sanını bilmem sende gel organ abinle 2sinizede etek giydirip oynatırım antalyada adam ol herkes kendi önünden yesin .
frefly bnm derdim geçme geçilme degil kaypaklık kaşarlık her araba geçebilir birbirini tammı üstüne vazife olmayan seylere burnunu sokma kırarım senin burnunu 0532 779 44 84 efe ugur öztaylan
Burda boşyere tartısıyorsunuz. Orhan abı vıdeo cekmıs koymus. masallah dıyın yada begenmedım dıyıp gecın. Tartısma yerı burası degıl.
susyorum Adminleri bekliyorum, küfür etmiycem daha.
Ulan nerelere geldi yine ayni hikayeler atip tutmalar falan :)
Yeni moda asarim keserim hortletirim :)
[QUOTE=16EC813;7309935]şuan bankadayım işyerinde yasak :D
furkan coştu :D
Organ hadi la en hizli rc senmisin simdi kardesim :)
Aslan benim adım Güray soy adım Sevinç
klavye delikanlılığını bırak yolun düşerse istanbula beklerim bakalım burda da böyle yazıp çizebilecekmisin.
inş. gelirsin.
Gürsel abi , istanbul'ada beklerız :D
Bak telefonumu yZdirmayin bana :)))
Sonra reklamcilar ariyo :)
Cik gel günah larindan gurcel aga :)
Tuncay abi hep buralardayız :D Gürsel abi olmamı ya show must go on :D !
Orhan abi birde bu bagaj nıe hep dolu :D benzın bıtık ama bagaj dolu . 3 de 100 üzerim seni :d
adamı aksraya goturcem sözüm var :D: :D:D:D
Ara beni boya beni :)
Ferri sende yazma nan bu masi nick bulasik deterjani gibi degistir kardesim :)
güraydan henüz bi teklif gelmedi ,beklemedeyim :D
laynn burayıda fregrupa çevirmeyesiniz ha :D
ihtiyar başını bankadan çıkaramıyo istanbula anca emekli olunca ozamanda kuşun kolu kanadı kırılır hahahahahaa :D Free grup demeyin uyanmasınlar :D
Orhan abi maşallahı var aracının, Sorunsuz sıkıntısız yürümeye devam et inşallah.
Ulan konu açtıkta seni mi çağırdık? Bizim çağırdığımız adamlar senin gibi burda dedikodu yapacak adamlar değil.
Tamam başkan senin gibi insanlara ne yazsan bundan öte cevap gelmez. Bu kafayla gider gelirsin sen.
İsmim Merthan 0507 650 65 90 bu benim numaram. Serhan'da ve Güven'de numaram var onlardan onaylatırsın doğru mu diye. Araba ortamlarında falan bi araya gelmemiz seninle mümkün değil bu saatten sonra,ama canın istediği zaman ara beni elindeki tesbihide al gel ya da ben geleyim istediğin yerde istediğin zaman yüzyüze geliriz sana daha rahat ve açık söylüyorum.
maşallah orhan baskan.. speclerine göre canavar gibi.
mert yazılımdandır yavrum. efe iyi bakıyordu araca taş gibi hatasız bir lemans..