gorkem gtc ciddi iyi giden bi arac olmus, emeginize saglik..dump valve olayi seni cok yavaslatiyor o zmn, acil degissen?
Printable View
gorkem gtc ciddi iyi giden bi arac olmus, emeginize saglik..dump valve olayi seni cok yavaslatiyor o zmn, acil degissen?
Maşallah güzel deneme olmuş İbrahim.
95 oktana gore yazilim en iyi tercih olmus Gorkem, Turkiye'de ne yazik ki benzin konusunda gunluk kullanilan araclar da tedbiri elden birakmamak gerekiyor... Tebrik ediyorum guzel gidiyor Astra GTC... digerlerini de masallah...
bakalım önümüzdeki senelerde bişiler yapılır illaki bu halinden sıkılınca,,arabalarımla genelde uzun süreli birliktelikler geçirdiğimizden :)
estafurullah Ender çok sağol :icon_tup:
çok teşekkürler adamım,,bakalım normal kullanımda bana bi sıkıntı teşkil etmiyo şimdilik ,,tabi bi ara müdahale ederiz illaki ,,amerikaya selamlar :)
çok teşekkürler Alihan abi,, evet seninde dediğin gibi günlük bindiğimiz bir aracı fazlada limitlere çekmenin anlamı yok,,hadi ankara içinde ben her zaman aynı benzinlikten hatta nerdeyse aynı pompadan alırım benzini ama yeri gelir şehir arası yola çıkmak gerektiğinde bilmediğimiz bir benzin kullanmak mecburiyetindeyiz ,,sağolsun yazılımcım Erhan da 95 oktana göre bile olsa hem güzel güçler çıkartmayı hemde en optimum noktalarda tutmayı başardı aracımı,,,
vakit buluncada şu sport moda göre değişken bir yazılım hale getircez zaten,,normal modda 220-230bg ler kısık basınç,,sport moda alınca bu kullandığımız şekli olucak ,,dahada güvenli hale gelmiş olucak araç :icon_tup:
opel e yürümez derler bide,tr şartlarında daha ne olsun iyi gitmiş gtc,maşallah araçlara
gtc yi kullanan arkadaşı ilk basmada makasa girmeyip sürat kesmesinden ötürü tebrik ederim
aynen öle çok teşekkürler,,bence standartken bile gayet başarılı bir araç,,ki sadece down pipe la bile stage 2 ibiza cupra dır polo gti dır rocco dur bu tip araçların hepsiyle yürüyebiliyordum
bu ince noktayı gördüğünüz için bende size teşekür ederim :icon_tup: sadece kendimizi tatmin ve eğlence için ne kendimizi nede başkalarını riske atmaya hiç gerek yok ;)
Maşallah maşallah :D
Maşallah bütün araçlara cupra dahada hızlanır:)