Levent cok basarili oldu gercekten..gule gule bin :)
Printable View
Levent cok basarili oldu gercekten..gule gule bin :)
Tebrikler kanka cok guzel oldu arac :D hafta ici geliyorum yanina
Maşallah çok iyi.
maşallah cok iyi
Levent maşallah harika olmuş , daha iyilerini bekliyoruz ...
Harkulade hızlanıyor. Masallah.
Maşallah kardeşim dahada hızlı olcak inşallah
Maşallah gerçekten soluksuz hızlanıyor kazasız belasız sürüşler
Levent maşallah , baska video cekersen deviri de alır mısın onu da merak ediyorum :)
Masallah soluksuz indirdi dahada iyi olur :)
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim. 7800 donuyoruz tolga bi dahakine daha genis aciyla cekerim... :)
Maşallah. İbre dibe giderken benimde dibim düştü. Güzel günlerde sorunsuz kullanırsınız inşallah.
maşallah levent bı tık daha hızlandırırsan ıtalya ıle yan yana yada gecebilirsin 100 200 de:) 0-100 de durumlar nasıl oldu? ıtalya 6.9 sn 100-200 . 0-100 ise 3.3 sn gözüküyor. Başarılarının devamını dilerim. Bir ara 0-250 yapabilirsen harika olur :) tekrardan maşallah.
maşallah levent çok güzel işler başarıyorsun süre içinde tebrikler dahada aşagıya inecektir zamanla
Levent masaallah cok daha hizli olmasi icin hicbir engel yok yapilacak işlem hazir powershop 50hp lik extra bir setup ı bizim icin hazırladi .fakat şuan gercekten yeterince hızli bence .setup hakkinda bir bilgi suan icin bizde bilmiyoruz .
maşallah kardeşim allah esirgesin çok iyi oldu projelerin devamı gelsin :)
bi araba hızlıysa iyi gidiyorsa hep öyle devam ediyor maşallah .
Cok tesekkurler...
Emre suan icin italia ile aramda net 1 sn vardir benim 7.5 gittigim yeri o 6.5 gider. Onu yakalamaya daha var:) Kavramayi degistirdikten sonra hic kalkis yapmadim yaza kadar da yapmayi dusunmuyorum. Tahminim 3.0-3.1 civarlardir. Tesekkurler tekrardan..
Sagol orcun bakalim ya zamanla daha da hizlanicaz insallah
Aynen hakan abi dedigim gibi cok daha hizlanabiliriz zamanla..
Tesekkur ederim :)
Sagol abi. Bencede oyle elimizden geldigince gelistirmeye calisiyoruz:)
Maşallah kardeşim 100-250 nin ne çıkıyor onuda ölçmüştür dbox paylaşabilirmisin