Gercekten cok iyi hazirlanmis cok emek verilmis ve emegin karsiliginin toplanmaya baslandigi bir arac. Daha da iyi yuruyecegi , daha hafif , daha atesli denemeler dilegi ile...
Merak ettigim bir konu var, atmosferik yuklu typeR larla ne olur acaba??
Printable View
Gercekten cok iyi hazirlanmis cok emek verilmis ve emegin karsiliginin toplanmaya baslandigi bir arac. Daha da iyi yuruyecegi , daha hafif , daha atesli denemeler dilegi ile...
Merak ettigim bir konu var, atmosferik yuklu typeR larla ne olur acaba??
maşallah güzel deneme olmuş :)
Kanka bence M3 gecebilen kategorideki atmosferik tayper lerle zewkli olur =)))
yine sağlıklı bi m3 ve ezcazı murat :) hayırlı olsun ..
kabasakal mini mini değil kocoman olmuş. maşallah kardşmm.
Bizzat arka planda izledim. Hatta benim aractan da video vardi..
Seccop gercekten isi ilerletti, helal olsun.
MINI'nin Turbo stok arkadaslar..
Gram sokulmedi, hatta ekstra agirlikli denedi. Bence hak yemeyelim ;)
Sec Kocaman Maşallah.
Güzel deneme olmuş mini hızlıymış maşallah
Herkesin değerli yorumlarına teşekkür ederiz
Ctesi akşam Seçkin kırmadı ve aracını bana teslim etti bizde aramızda gazladık
DAN M3 gerçekten kondisyon olarak gayet iyi M3 var M3 var diyenler olabilir ama seve seve deneriz her kes ile yeter ki seviyeli denemeler olsun
sanırım hızlı JCW ler artıcak şu an AYN auto 'da yapılan 3 adet daha jcw var :D
nazar değmesin muhteşem valla :)
Herkese yorumları için teşekkür ederim yorumları hakkında brni bilenler rollingle flan işim olmadığını bilirler araçları denemek için arkadaşlar arasında toplandık sadece. genel olarak araç hakkında bilgi verecek olursam aracımın ağırlığı 1300 kg civarında ekstra olarak aracım da müzik sistemi mevcuttur ağırlığı hatırı sayılacak kıvamında yani günlük kullanım modunda getirdim aracımı. Arabamda ekstra olarak piston ve üst kapak çalışması mevcuttur. Bunun dışında yazılımım hakkında bir soru vardı onada cevap vereyim. Evet özel sebebi var aracımı en başta dediğim gibi günlük kullanan birisiyim o yuzdem switch sistemi olan bir yazılım istedim her an tam performans dolaşmayı seven biri değilim ve aracıma zarar vermeyi seven biride değilim.
Herkeze var sana yok bozbey :)))
seckınım masalllah boyle gormek cok guzel hem gorsel hem gıdıs hem sahıbı cok ıyı ınsan masallah aren kullanmıss sanırım oda pılotaj konusturmus kazasız belasız m3 de masallah tabıkı
Evet m3 benim aracım.Teşekkürler gitmesi gerektiği gibi gidiyor.Katları taktım altlar güçlendi ama üstler düştü onlarıda çıkarcam.Sparco koltuk vardı çıkardım onları tamamen orjinaldi.Ben 105 kiloyum benle birlikte 1650 kg civarlarında oluyor.Csl carbon bagaj var.Onunda orjinaliyle 5-10 kg fark eder.Ben görüntüsü için yaptım zaten.Bende tam özelliklerini yazıyım aracın SS headers SS ara borular son susturucu orjinal ortanın sonunda qtp vanalı sistem var.Bunun dışında yazılım var.Sizde izledim diyosunuz Arende biliyo zaten en sağlıklı sonuç 3 denemedeydi.Önemli olan zevk almak ben denk olan her araçla denerim typer s2000 mini fark etmez:)