Masallah araclara hıkmet usta aaygına saglık adamsın hrrxaman. Atarlarıma tek cevap veren ınsansın
Printable View
Masallah araclara hıkmet usta aaygına saglık adamsın hrrxaman. Atarlarıma tek cevap veren ınsansın
Uf typer'la bi iddiamız yok derken Cvl typer'la alakalı yok demiştik
zaten dün akşamda söyledim biz fvm ibiza cuprayla felan denicektik hafif jant takmışsın demissinya arabanın kendi jantları tamamen sahibinin zevki bu onada karışamam mapper'in yanında demişsin bahadır abi ayar için orda değildi stack'a göre mapımız zaten vardı bahadır abi de hy typer'a ayar vesilesiyle ve aynı zamanda bizi izleme amacıyla ordaydı.
Herneyse hiçkimseye kötü bi sözüm yok tekrardan herkezin eline emeğine sağlık
Hikmet abinin iyi niyetinden en ufak suphem yok.
Ne zaman istersen sana butun kapilar acik bi dahakine rolling sonrasi corba falan filan birseyler yiyelim icelim oturalim mutlaka.
Yasin birde ZZ turbo ies'le -HD polo GTİ dün aksam denediler ZZ'nin sahibi ertugrul söyledi polo'yu rahat geçiyomuş birde makarasına UF'la rx8'ler vardı onlar denedi UF ilçe yaptı birde FVM ibiza cupra geldi ama denemeden gitti
Sağolasın muharrem teşekkür ederim
Olur çorba'da içeriz inşallah
Herkese selamlar,
Cvl ile Uf nin yüksek hızdaki geçişlerinin videosunu ekliyorum.
Sonlara doğru cvl 1 boy öndedir.
CVL Type-R vs. UF Type-R - YouTube
Uf Type-R Specleri:
11.5 Cp piston
İnce conta
Polish
Kelford egzantirik
Feh
Cvl Specleri:
Ppr Race Head
Oem Motor
Oem Piston
Oem 1mm Regrinding Egzantirik
bu videoda ben mi göremiyorum önde olanı anlamadı 1 boy denmiş?
daha ileride mi 1 boy yapıyor :S
araç içi kamera omayınca böyle sıkıntılar oluyor işte, sen 1 boy öndeydin ben 3 boy öndeydim bilmem ne :)
İki araçta güzel gidiyor emeği olanların eline sağlık..
Maşallah iki aracada..
Deneyen araçlara maşallah kazasın belasız
İki aracada maşallah kafa burun olmuş eğlenceli deneme :)
masallah masallah hikmet ustamızda ppr'da hakkını vermiş aracların yakından izleyen biri olarak 2 gibi uf cıkıyordu 4 den sonra cvl geliyor 5 de cvl hafif cıkıyordu sonra uf topluyo ve kafa kafaya oluyorlardı diğerlerinde onumuze arac cıktı kacırdık ilerisini masallah tekrar
araçlara maşallah sesler çok iyi güzel deneme olmuş
Maşallah araclara.
Dbn alin bosuna onde arkada diye kafa yoruyosunuz.kimse hic bir sekilde yorum yapamaz ..
Valla banada ayar isini harun soyledi adamlar prof.
cantasini almis gelmis stackli deneme ayarini yapmaya gelmis dedi.. bende dahil hepimizin hosuna gitti ne guzel hazirlaniyorlar dedik aramizda..
jant koltuk vs.gordugumu soyledim normalde.nasil bilemem.
ama benim esas dikkat cekmeye calistigim konu uf de sahilde gezmeye gelmemis gayet guzel hazirlanmis bi arac yapilanlari kucultmekte karsi tarafa haksizlik olur..
Sonucta gercekten dostca denendi el sikisildi herkesin emegine saglik.....