Maşallah ümit gibi bakmanız dileği ile ..
Printable View
Maşallah ümit gibi bakmanız dileği ile ..
Maşşalah ddl ye hayırlı ugurlu olsun
Görkem kardeşim konuyu okuyosun kimseye cevap vermiyosun ne iş :D:D:D:D:D
buralardaysan dönmediysen çarşamba eski mnd czt yeni zz czt ile deniyelim ddl yi :icon_tup:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dyno üstünde olmasın o videosu vardı sende adamlar king oğlum yapıyor yapıyor yaptım diye video koyuyor yaptım olacak :):):D:D
güven çarşamba akşamına yada perşembe geceye yapalım ince bir gece okanda yazıyo sağa sola deneme deneme diye oda gelsin otobanda 3'lü combo yapalım :icon_tup:
Arkadaslar iyi dilekleriniz için tesekkürler , daha öncede czt kullanıcısıydım yine czt"den devam ediyorum.Şırnaktan geldiğim bu kısa zaman zarfında eş dost ortamında görüşürüz zaten , Çarşamba için söz veremem Fırat abi dönüş yaklaştı , herşeyden önce oturup muhabbetimizi yaparız.
Cümleten kazasız belasız sorunsuz sıkmalar :icon_tup:
Maşallah güzel devirleniyor minik EVO
Kuzen Kocaman Maşallah DDL"ye ruhsatlı tabanca bu olmalı : ) lastiğine tas değmesin kazasız belasız güle güle kullan kuzen...
GÖrkem maŞŞaallah kardeŞİm :)
maşallah kardeşim çok güzel deviriyor gerçektende kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
maşallah minik canavara. satılıkken çok baktığım bir arabaydı.bu tarafa satılmasına sevindim :)
maşallah kardo allah kaza bela vermesin en kısa sürede roll videolarını görürüz :):) bonus videosu da harbi bonus olmuş
Kardeşim maşallah alışmışsın kısa süre de allah kaza bela vermesin
Nazar değmesin :icon_tup: