maşşallah iki araçta çok güzel gidiyor hd poloda çok güzel gidiyor :)
Printable View
maşşallah iki araçta çok güzel gidiyor hd poloda çok güzel gidiyor :)
herkezı bı gecme hırsı burumuş bundan baska bısıy dusunemıyolar yazık...
iki aracada maşallah Hd çok güzel yürümüş 300 hplik araç yanında. Hd bildiğim araba olduğu için demekki Civicte çok hızlı bir araç maşallah.
Hilmi abi kelimeler tamamen mecazidir yanlış anlamaya yada anlaşılmaya gerek yok biz işin eğlencesinde makarasındayız :) bütün olup gelsek tanıssak eglensek makaramızı muhabbetimizi yapsak kötümü olur ??:icon_tup:
UOTE=ferroo;7323121]herkezı bı gecme hırsı burumuş bundan baska bısıy dusunemıyolar yazık...[/QUOTE]
Adını sanını bilmem yanlış anlama tanımamda seni ama yanyana gelirsek el şıkışıp tanışırız ;) kendi adıma konuşuyorum öyle hırslar bende yok geçmek geçilmekte sıkıntı değil uzun kafın kısası bizde dostluk abi kardeş arkadaş ilişkisi önde gelir ben herşeyin eğlencesindeyim :icon_tup:
Adını sanını bilmem yanlış anlama tanımamda seni ama yanyana gelirsek el şıkışıp tanışırız ;) kendi adıma konuşuyorum öyle hırslar bende yok geçmek geçilmekte sıkıntı değil uzun kafın kısası bizde dostluk abi kardeş arkadaş ilişkisi önde gelir ben herşeyin eğlencesindeyim :icon_tup:[/QUOTE]
olmaması gerekıyo dıe dusunuyorum dogru olan bu yanı ben senı gecerım 2 gun sonra gelır sen bana saplarsın bu ısler böle o teneke parcaları bızım hayatımız ama bı teneke parcası yuzunden kımsenın kalbnı kırmaya gerek yok dıye dusunuyorum :)
olmaması gerekıyo dıe dusunuyorum dogru olan bu yanı ben senı gecerım 2 gun sonra gelır sen bana saplarsın bu ısler böle o teneke parcaları bızım hayatımız ama bı teneke parcası yuzunden kımsenın kalbnı kırmaya gerek yok dıye dusunuyorum :)[/QUOTE]
Aynen içimizdeki niyette düşüncede bu takılmıyoruz makara yapıyoruz :) :icon_tup:
Maşallah maşallah Rabbim tekerinize tas degdirmesin ön camınıza da :D
Iki aracıda çok beğendim
Masallah her iki aracada.