Senin aracinin 100-200 nedir tahmini ? Veya 8.xxx sn kosmak nedir biliyomusun ?
Printable View
Senin aracinin 100-200 nedir tahmini ? Veya 8.xxx sn kosmak nedir biliyomusun ?
bana başından böyle anlatsan zaten sorun yoktu ama çokk ters yazıosunuz sen ve bikaç kişi..
dbn olayım yok herşey dbn olsaydı kimse denemeye gerek yok benimsürem bu senin süren o derdi dbn ile roll apayrı şeyler. Belirli hızlara kadar önde giden bir araç sonradan yavaşlayıp yinede süresi kötü olsada 200 e kadar önde bitirebilir diğer 100-200 ü daha iyi olanlara göre falan.
Neyse sonuç olarak denemem derseniz sorun değil sağlık olsun :icon_tup:
Maşallah emeği gecenlerinin ellerine sağlık.
dbn olayım yok o yüzden bişi diyemem ama 100-200 ü 1-2 ay önce şuanki halinden biraz daha yavaşken aracım çektim kadrandan tabiki dbn ile aynı olamaz mutlaka sapma olacaktır o yüzden bişi diyemem ama tabiki geçemeyeceğim kesin bu aracı ama farkı görmek fena olmazdı :icon_tup:
okan f7r ortalama kaç sanıye koşar 10 altı olurmu
o headersi yaptırsana süreyya usta halleder onu bence sonra sende süre al oyle daha net olur bişeyler varsayım kalkar kafandan :) büyük emek war saygı duyulması gerekir yapılanlara k24 ciddi bir araç senin burda kaybedeceğin bir sey olmaz onun için rahatsın ama bu aracın sana en az 2 direk yapması lazım konusulanlara bakarak birde bu yol neresi arkadaslar
maşşalah k24 e emeklerin karşılıgı alınmış güzel yürüyor araç tebrik ederim
çağrı sende bi 100-200 ölçsene, güzel süreler çıkar eminim
ben dbn almadım kadrandan baktım sadece onunda yanılma payı vardır yani tam süre belli değil. Senin kadran çalışıo :) Sende kadrandan kendi sürene bakabilirsin değerlendirme yapmaya gerek yok yani :)
aynen yani bu postlara göre en az 2 direk atması lazım :)
peki şöyle yapalım ozaman 100-200 e göre konuşulduğuna göre 80 de oturalım 200 de bakalım 2 direk oluyomu :)
stp selçuk ne dersin olurmu 2 direk :beuj:
konu birazdan alevlenir:D:D:D
Bana göre yolda yapılan süre ölçümü anlamsz kendi arabam için konusuyorum sarmak gibi bi olay war buda ciddi Zaman kaybı en iyi dbn dynoda çıkar ben dewirimi ayarlarm 3 korna yapar basarım çokta kafama takmam süre olayını
Konu dağılmasın benden bukadr iyi formlar herkeze