Senin aracinin 100-200 nedir tahmini ? Veya 8.xxx sn kosmak nedir biliyomusun ?
Senin aracinin 100-200 nedir tahmini ? Veya 8.xxx sn kosmak nedir biliyomusun ?
Dr.Ecu
bana başından böyle anlatsan zaten sorun yoktu ama çokk ters yazıosunuz sen ve bikaç kişi..
dbn olayım yok herşey dbn olsaydı kimse denemeye gerek yok benimsürem bu senin süren o derdi dbn ile roll apayrı şeyler. Belirli hızlara kadar önde giden bir araç sonradan yavaşlayıp yinede süresi kötü olsada 200 e kadar önde bitirebilir diğer 100-200 ü daha iyi olanlara göre falan.
Neyse sonuç olarak denemem derseniz sorun değil sağlık olsun![]()
okan f7r ortalama kaç sanıye koşar 10 altı olurmu
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
o headersi yaptırsana süreyya usta halleder onu bence sonra sende süre al oyle daha net olur bişeyler varsayım kalkar kafandanbüyük emek war saygı duyulması gerekir yapılanlara k24 ciddi bir araç senin burda kaybedeceğin bir sey olmaz onun için rahatsın ama bu aracın sana en az 2 direk yapması lazım konusulanlara bakarak birde bu yol neresi arkadaslar
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ben dbn almadım kadrandan baktım sadece onunda yanılma payı vardır yani tam süre belli değil. Senin kadran çalışıoSende kadrandan kendi sürene bakabilirsin değerlendirme yapmaya gerek yok yani
aynen yani bu postlara göre en az 2 direk atması lazım
peki şöyle yapalım ozaman 100-200 e göre konuşulduğuna göre 80 de oturalım 200 de bakalım 2 direk oluyomu
stp selçuk ne dersin olurmu 2 direk![]()
konu birazdan alevlenir![]()
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık