Arkadaşlar emeğe saygı diye bişey var,adamlar 8.8 yapmış bi video eklemiş hemen deneyelim demek banada saçma geliyo,
kadrandan 10-11 sn ölçmekle dbn ile ölçme arasında 10boydan fazla oynar, ayrıca dbn ile 10sn ölçsen bile 9sn ölçenle aranda enaz 6-7 boy fark olur..
Birde 60 dan roll yapma ile dbn olayını eş tutmak saçma, dbn ölçen insan aynı gece 1-1.5 sn farklı ölçebiliyor.
F7r ın Specleri nedir ? Yorumlardan anladığım kadarıyla ciddi bi deneme talebi var![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
iyi de bu işi HAKKI ile ve profesyonelce yapıyorsanız,
tutunma, aktarma, durma için de "emek" "zaman" ve "nakit" harcamalısınız.
Bu videodaki araç gibi...
yoksa 100mm turbo tak dyno ya çık 4 silindir arabadan 1000hp aldım de geç git...
adam 2400cc atmosferik 4 silindir araçla 8.xx yapmış.
siz dyno dan bahsediyorsunuz.
Kanallarınız farklı...
aradaki farkı ayırt etmek lazım.
iyi dilek dileyen arkadaşlarıma teşekkürler
inşallah geliştiricez dahada, hem aracı hem süreyi
deneme işine gelince izmirde herkezle denerim( geçme-geçilme derdi olmayan)
araç şuan istanbulda yarın(çarşamba) izmire geliyor yani istanbulda son gecesi denemek isteyen varsa buyursun
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Neyin hesabını yapıyorsunuz? Ben denemiyorum. Herkes geçer k24 ü. Benim hesabım kendim ile.
Yakın eğimlerde karşılaştırdığında arac eski haline göre 100-200 km/h hızlanma da 70 metre hızlanmış. Daha kısa mesafede katediyor. Süre ölçümünü yokuş yukarı aldık.
Herkes kendi aracına baksın, geliştirsin.
Failure is not an option.
bence herkes 4 slindir n/a bir aracın başarısını konuşsun kim kimi geçer olayları saçma kalıyor
8x n/a bu süre videosu deneme vıdeosu olsayıdı deneme teklif edibilirdi bence suan için yine diyorum başarı konuşulsun
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Maşallah gerçekten bu araçta emeği geçenleri tebrik ederim ..
ya okan nerdende dedin denemek isterim diye adamların bi saldırmadığı kaldıaraç sahibinden fazla konusuluyo maşallah dbn ile kim ölçüyosa ölçsün bu saniyeler için daha yapılması gerekenler var zamanı geldiğnde dengi araçlarla denersin ..konuyu değiştirmeye gerek yok araca maşallah..
![]()
artı kilo ve dediğiniz gibi aktarma o setup için olmaz olmaz ayar,aktarma ,motor yapısı (setup) ve stabilizelik kasanın durusu diriliği yolda ruzgarı karsılamasına kadar örneğin kanat takılıyor araba bellı hızlard a tutuluyor hepsi ince hesap ayrıntı işleri bu aracın basındakıler bu işin üstadı ***** hakkını vermeye calsııyorlar teşekkürler.
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Saniye olayinda kadir abiye katiliyorum.mantikli aciklamasini yapmis zaten.
Bizde zamaninda gelisi guzel olcumler yapardik tabiki net sonuclar deil ama ayni araclar (jant lastik ebatlarina kadar) ayni yolda spec fazlasi olan 1 sn erken cikarirdi kadranda.denedigimizde 6-7 boya tekammul ederdi.
Bu arada k24 cok basarili nazar degmesin ..
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)