F7r cok cokıyı gıtmıs, beklenılenın uzerınde.. k20 zaten iyi.
Printable View
F7r cok cokıyı gıtmıs, beklenılenın uzerınde.. k20 zaten iyi.
2boy demek iki araba arasinda 4m olmasi demektir ki bizim gordugumuz oyle degildi. iki araba arasinda her basista en az 10-12 m vardi, demektir 3araba boyu arada arti kendisi toplamda 4boy demektir, ki buda EG one gecince f7r arkasina girip tunel yapiyordu. Miniks koydugu videodanda goruluyor
Her iki arabada gitmesi gerektigi gibi gitti, herkesin emegine saglik masallah
guzel bi video cekeriz dedikte hesap yapamadik kamera tam yanimi cekio k20onume cikinca ne kdr fark var gozukmuo onun kamera arkaya bakiosa guzel videolar gelir yada disardan cekenler koyar baya bi arac cekti disardan
pt52 li 106 dan konu açılıp eg k20 gelmesi garip olmuş. hadi geldi sanki adam k20 yi geçerim bilmemne demişte geçilmiş gibi alaycı tavırlar falan :)
demekki pt52 li 106 lar egk20 nin 3 boy gerisinde öylemi? :)
okanı savunuyorum gibi algılanmasın kendisinden pek haz almam ama mevzu komik
Aradaki boy farkı 5-6 boy vardı benim yanımdan gwçerlerken heralde 200 gibi geçiyorlardı
100-200 ölçümüne baktığımda 14.2 yazıyordu yani 14 saniye
yok arkadas 8 sanıye kosan k24 ıle denemek ıstemıstı ondan mutevellıt egk20 goturduk bızde. ***** once martı sıkıcek sonra leylegı ısteyecek. 200 de arada 6 boy cıvarı. 250 de ne kadar fark olur sen hesap et.
pt52 lı 106 hemen hemen F7R ıle denk gıder. suan gorunen f7r nın rakıbı pt52 106. he kendını gelıstırır ozaman bakarız
Ben yazını tekrar okudum, 8 saniye ihtimali olabileceğini anladım yine,
neyse önemli değil...
12 saniye konusunda hemfikiriz...
C20XE ile F7R reno ve opeller için efsanedir çünkü bu markaların efsane olabilecek başka motorları yoktur hemfikiriz burada da :)
orçunum 10xx çoook iddialı, 1000kg atmosferik bir arabanın 10xx yapması için takribi 230-240 Dynodynamics falan vermesi lazım herhalde... ( rüzgar direnci ve diğer dış etmenleri bir kenara koyarsak... )
o setupta 1000kg olsa F7R vereceği en baba 200hp dir herhalde...
bence 12 saniye civarında koşar "en iyi ihtimalle"...
F7R ın bu kadar gitmesi bile ayrı olarak takdire şayan, onun için ayrıca tebrik ederim ama.
maşallah...
biri 3 boy diyor biri 6 boy ben anlamadım bişi :)
içerden video gelsede izlesek :)
yok 10 boy :D
abi denemeden sonrada söyledim ben kendi kadranımda 220 lerdeyken yani daha 5 e atmamışken (bdn de 200 e yakın) yaklaşık 8-9 deneme yaptıysan bazısında 1-2 boy bazısında 3-4 boya çıktı 5. viteste pek yürümedim ne olur biter bişi söyliyemem eerken saat trafik olunca top speed göremedik zaten ama yeni bir konu açarak dışardan okadar araba çekiminden 1 tane videomu yakaladınız ?
yani sadece sormak istediğim her denemede o videodaki görünen farkmı oldu dürüst cevaplarsan sevinirim.. (bu arada o videodaki fark 4 boy civarı muhtemelen beni kendi devrine çektiğin video)
maşallah fr7 ye ... k20 ile yürümüş.. 5 boy 7 boy altı üstü herşeyiyle tebrikler..
Maşallah deneyen araçlara 2 tarafıda tanımam etmem tarafsız dışardan araçları takip ettiğim kadarıyla EGK20 bu setupta eksiği yok bir üst stage için sadece parça alınması gerek bir araç olarak görüyorum..
F7r ise bence eksikleri daha çok fazla en azından daha bir headers bile yok diye okumuştum onuda geçtim KG olarak zaten eg'den daha ağır bir araç videoda 4 boy gibi gözüküyor bu 5-6 bile olsa bence normal bir sonuç bence çok güzel yürümüş f7r Maşallah..
kardeşim tarafsız yorumun için teşekkürler.
Bahane olarak algılanmasın lütfen şuan aracımda yapmayı planladığım bir kaç işlem var ilk olarak bi headers koymak kapağı işlediğimiz için avansı kısmıştık onu yakıtla beraber açmak ve araçtan 150kg civarı ağırlık atmayı düşünüyorum ha bunlardan sonra ne olur tekrar denemek görmek çok isterim nitekim amacım kesinlikle tr nin en hızlı atmosferiği olmak felan değil sadece yapılınca bilinmeyen araçlarında iyi bir yerlere gelebildiğini göstermek..
kardeşim tekrar tebrik ederim seni inşallah sorunsuz dilediklerin olur bilgi yardıma her zaman açığız