Printable View
Alıntı: s2k Nickli Üyeden Alıntı ahahaha sitilegal bey bak aradaş osbir demiş :D:D:D Bana dememis 106 diyo :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı Haci gelirken siki giyin bmwyle emre kinay da gelicek abi sen direk kop gel :D
52 li araba var hafta sonu hazır denemek isteyen denesin Araç stage 1 dir :)
Alıntı: Throttle Nickli Üyeden Alıntı 52li yoksa 31li 106 da alabiliriz :D:D okan allah belanı vermesin :D
Alıntı: s2k Nickli Üyeden Alıntı 9+1 i aliyim mi amk her hafta sevisiniz miyim ulan ben :Deli: :D Annnen gillere soyle seviscem.ben aksam de :D gec kalirsin eve
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı Annnen gillere soyle seviscem.ben aksam de :D gec kalirsin eve Şerefsiz düzletene kadar ne ara yazdın :D:D:D
Alıntı: mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı 52 li araba var hafta sonu hazır denemek isteyen denesin Araç stage 1 dir :) şimdi pt ler karıştı rol pt kaç oluo rol 106 yokmu sizde abi :D
Alıntı: Throttle Nickli Üyeden Alıntı abi sen direk kop gel :D Geliriz moruk
Alıntı: aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı okan allah belanı vermesin :D Alper bak bakayım sizin 106 nın egzantrikleri 52 mi ? :)
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı Geliriz moruk tamam ertuğrul turbo civic te çorluda zaten onlada denemiş oluruz onlada konuşayım ben ;)
Alıntı: miniks Nickli Üyeden Alıntı Sen rahat ol, önce 106 ile denersin. Martıyı sikersen Leylekte var. ahshaha cok fena guldumm.. o degilde soyle hareket olsun forum cok monoton gidiyordu orcunun trakya subesi isbasinda aman dikkat edin kazasiz belasiz
51,5 tan 52 :) Bu arada martı bizim 106 mı oluyor :) :beuj:
Sümeyye geliyo mu ?
Alıntı: Throttle Nickli Üyeden Alıntı şimdi pt ler karıştı rol pt kaç oluo rol 106 yokmu sizde abi :D Bende araba yok konuda 52 li araba muhabbeti geçti bende Gebzedeki 106 aklıma geldi onu yazdım
Alıntı: mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Alper bak bakayım sizin 106 nın egzantrikleri 52 mi ? :) ne 52 miş arkadaş çek çek bitmedi :D
Alıntı: mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Bende araba yok konuda 52 li araba muhabbeti geçti bende Gebzedeki 106 aklıma geldi onu yazdım ozaman biz cem abiyle sıkacaz yapcak bişi yok :D direk leylek :D
Alıntı: Throttle Nickli Üyeden Alıntı şimdi pt ler karıştı rol pt kaç oluo rol 106 yokmu sizde abi :D ROL mü:) sana agir gelir bosver 52li setup sana yeter
Alıntı: Throttle Nickli Üyeden Alıntı ne 52 miş arkadaş çek çek bitmedi :D Bitmez senelerin vermiş olduğu 170 bg var onun :)
Alıntı: Throttle Nickli Üyeden Alıntı tamam ertuğrul turbo civic te çorluda zaten onlada denemiş oluruz onlada konuşayım ben ;) gelsin k20 yi özlemiştir