Aradaki farka göre 100-200 kıstas alamassın
Bilal Aktepe dbn dosyasına bakar söyler zaten
Printable View
Aradaki farka göre 100-200 kıstas alamassın
Bilal Aktepe dbn dosyasına bakar söyler zaten
orda herkes bırbırıyle okadar guzel guzel konusurken burda yıne laf sokma çabaları ınanın yakıştıramıyorum artık bu haraketlerı. 70 -220 cıvarları en babası 4 boy oluyor 2 arabada cıddı yururlu f7r bır tık gerıde kalabılır ama bu fark kapanmaz demesın kımse bır gun oda olur belkı
Öncelikle deneyenlerin ayağına sağlık ve maşallah emeklerinize.
Video çekilen araba önünden geçerken çizgilere göre max 4 boy görünüyor.
Eğer hızları burdan geçerken 200 üzeri ise 100-200 leri çok yakın çıkar 0.2 0.3 sn bile oynamaz.
işte bende bunu anlamıyorumm aramızdaki en baba fark bu video aksini kimse ztn sölemez öle bi yalana başvuracaklarını sanmam daha az farklarıda bir çok kez deneyerek gördük ama dbn makinasından anlamam benim araca bağlanan makina 14 saniye yazdı bi ara yada yanlış yerimi okudum bilmiyorum yada belkide rampa falan denk geldi onuda bilmiyorum ama bildiğim bişi var o k20 9-10sn çıkarıosa benim 11 üstü olmama imkan yok nitekim bizde navigasyondaki hsaplamarımızda 11 küsür civarıydı düz yolda 2 kişi
Avansın kısık yol ayarın yok birçok eksiğin olmasına rahmen bnce çok iyi yürüdün k 20 ile okan tebrik ederim kardeşim..
aradaki setup farkıda açık zaten !!
boy hesabına gelince 3 boy 5 boy 1 direk 2mezra hesabına gerek yok :D biz 6 istanbuldan gelen abiler kardeşler 10 kişi falandı herkes göreceli konusabilir eksikler giderilir ilerde birgün tekrar denenir araçlara maaşallah :icon_tup:
Okan kardesımın elıne emegıne ayagına saglık. guzel bır arac hazırlamıs oncelıkle tebrık ederım.
gel gelelım egk20 yı de harcamayalım.
aracı ben surdum (Hilmi)
hep Okanın yerınde bastık 1 kere benım yerımde bastık.
hatta bır kere 1 vıtes yukarda bastım. Okan sadece o denemede 2-3sn kadar yanımda kaldı. sonra ben yıne gectım.
dıger denemelerın tamamında zaten ıcten cekılmıs vıdeolarda da goruceksınız basar basmaz one cıkıyorum. sızce nasıl arada kı fark 3 boy olabılır ????
Okana tamponuma gırme ruzgar yapma dedıgım halde her denemede tamponuma yapıstı ve arkama gırıp ruzgarıma gırdı. buna ragmen benım dıkız aynasından gordugum 6 boydan asagı fark degıl.
her denemede 6 ya cektım 240 a kadar bastım. Okanın bırakıp bırakmaması benı ılgılendırmez.
arada 3 boy var dıye kendınızı kandırmayın. dısardan cekılen vıdeo da egk20 gecıyor 1-1.5 sn sonra kadraja megane gelıyor. nasıl arada kı farkı 3 olarak goruyorsunuz ?
Okan kardesım eksıklerını gıdersın ama bahane olarak kımse sunmasın. egk20 de bızde duruyor ıse gene denerız.
HİLMİ
+ eğime (hafif yokuşa) denk geldiğiniz anda iş biter yani süreniz normal düz yol ya da hafi bir yolda yaptığınız yerdeki gibi çıkmaz.
Diğer bir örnek ise ;
Bir aracın 100-200 : 16 sn , diğerinin ki 20sn olursa ve 100km - 200 km roll yapsınlar; iki araçtan birisi 16 sn sonra ; 20 sn yapan araçtan yaklaşık 12 boy daha hızlı olacaktır. 16 sn yapan 710 metrede 200 e varır , diğeri ise 16 sn de hala 660metredir.
hıc bızaman gecer demedım zaten ama daha yakın olabılrler dedıgım gıbı sonuc ıtıbarıyle kul yapısı herseyın kolayı bulunuyor
abi arkama girme diosunda çoğunda 2 şerit yolda basıoz sen soldasın ben sağda önüme araç çıkıosa tabiki girmem gerek arkana napabilirim benide düşün ayrıca hepsinde arkana girmedim dediğim gibi sadece trafik varsa girmek zorunda kaldım amacım farkı görmekti farkı düşürmek değil yanlış anlama ha gerçekler açık konuşulcaksa çoğu denemede akıtarak basıosun camı açıp sölemek istemedim ama sende farkındasın durumun bizde dünkü rollcü değiliz biliosun
Tav okan ben 9 saniye demedimki nerden uyduruyorsun ?
RS4 yaptı 9.3 onu duymuşunuzdur onu konuşuyorlardı
Seninde 11-12 arasıdır diye tahmin ediyorum
Bir tane 14 gördün diye 14 değildir okadar çok fark yok saniye olarak
Hilmi
Okan araç içi videolar var bak akıtarak falan deme güler herkes sana
Ben bu camiada en temiz rol yapan adamlaran biriyim
Pislik yapsam kralını yaparım ama ihtiyacım yoktu zaten altımdaki araç senden hızlıydı neden akıtıyım ki komik olma kardeşim onnede araba falan çıkmadı hiçbirzaman hep temiz boş zamanlarda bastık
Kendini haklı göstermek adına bana iftira atma yakışmaz dostluğumuz baki kalsın yalana gerek yok
Hep senin devrinde bastık bir sefer ben istedimde son basıiımız benim devrimdi yani lütfen rica etcem dürüst olalım
Hilmi
Hilmi abi k20 yi harcamak zaten soz konusu deil.cok basarili bi arac nazar degmesin.
Zaten suanda daha hizli oldugunuda solediniz.gaz tepkimesi mukemmel.zaten ilk bastiginda sicriyo ama ole abartilcak bi fark olmuyo.
Okani tebrik ediorm yine bu imkanlarla 147 hp 1100 kg bi araci bu kadar yurutmesi buyuk basari.sadece beyin icin geldi istanbula geri kalan herseyiyle kendi ugrasio.
(Bizim buralarda 97 oktan benzin bile zor bulunurken:D)
Simdi ben samimi bi sekilde soruyorum sana abi.
Bu arac sizde olsa o imkanlarinizla bilgilerinizle en az daha 5 boy alamazmisniz ?
Maşallah araçlara ayaklarınıza sağlık
F7R piyasası canlanır yazın
Kardeşim tebriğimizi orda da yaptık
Benim olması gerekmiyor okan bizden yardım istedide bizmi yardım etmedik fikir danıştıda bilgimizimi sakladık
Araç hızlanır tabiki yerinde saymaz
Hızlansın bir daha deneyelim ama şimdi dio herkes 3 boy fark eeee aracı hızlandırdı diyelim ozamanda 3 boy geçilse hızlanmadımı diceksiniz
Oysa adam 3 boy fark kapattı
Ama şimdi siz boyları az söylüyorsunuz buna gerek yok
Benim gözümde reno olarak rakibi yok okanın aracının