4 sonu kesiciye kalmassam galba dbn de 198 falan oluo o noktada 5 e atıorum yani çok ters bi ana gelio 200 ü görmesi ama beyinden deviri biraz daha açarsak aynı viteste tamamlayabilirim 200 ü
eğri falan oluosa bu dbn lerde belki görülür ordaki düşüş
Printable View
Egk20 vs f7r - YouTube
buyrun fotonun videosu buda ilk denemenin sanirim hilmi abinin okana tunel yapma dedigi video bende baska cekim flnda yok
Konun white ile alakasi yok kistas vermedin gotunuzden anlamayin ya baska reno yok sadece kendi dengi bir tek renault o var diye onu örnek verdim mevzuyu buraya getirdiniz denemeden belli olmaz evet 52li 106 white den iyi gidebilir yada yanyana yada az gerisinde denemeden belli olmaz 52 li bir arabam yok ama bizim junior rol var serkana rica ederim denerse bakariz white hazirsa oky
106 nin yada senin sokuklugune kimse karisamaz istersen heryerini fiber yap ben kapisi fiber araba ile bile denedim problem yok sunuda soyliyim teneke misali dedigin reg de sadece bagaj fiberdi en ufak bi kesme bicme yoktu bnmde kaputum orjinaldi ve macun olarak arabada kac kat vardi:icon_tup:
Birisi bana sağ şeritte kamyon olup olmadıgını yada araç olup olmadıgını söylesin
Birtek benmi göremiyorum :D
Okan anladınmı şimdi neden tamponuma girme dediğimi kardeşim
her denemen böyleydi zaten benim özelligimdir önde araç varsa basmam herkes bilir hem kendimi hemde yanımdakini tehlikeye atıcak hiçbir deneme yapmadım bugune kadar
ya selçuk neyin götünden anlayacam kafanıza göre hesap yapıyon
52 li beyinli araba demişsin o zaman um vardı 52 en hızlı stup sen vardın
kırmızı rolde regden hızlı degil m5 denemesinden biliyoruz aynı gider
white rs kısık oldugu halde 200 3 4 boy gerisine düştünü biliyorum
hazır olunca cagrı haber verir benim arabam degil bende ugraşmıyorum o yüzden bişey diyemem ama en kısa zamanda cagrı deneme yapak diye biliyorum
Okan maşallah Kardeşim süren çok iyi bence alt 11 ler olur değişikliklerle
10 lar çok zor aracı kesmen lazım :D
sadece şunu söyliyim abi elini vicdanına koy cevap ver tamam süre 11.9 kabul bu halimle..
bu aracın kapılarını bagajını ve kaputunu fiber dökecez 106 lar gibi kapı içi olmucak
güzel bir custom headers yapılacak komple 70mm egzos konulacak (şuan 51mm)
f7r ın orjinal avansı 28.5 tir. Ben bunu portpolish yapıldığı için 25.5 e çektim orjinalden 3 birim kısık avansıda ethanolle destekleyerek 30 civarına çıkaracaz.
En son speclere görede dyno üzerinde magic murat ayarını yapacak tekrardan.
Bu işlemlerden sonra bu süre ne olucak söylermisin bana ?
çünkü buraya söylediğin yazıyı alıntı yapıcam bu işlemlerden sonra ölçünce :icon_tup:
Ya orcun bak isine hadi bos konusma allah askina neyi biliyonda konusuyosun ya ben reg le denerken M5 te yazilim yoktu sonra bordo ile denedigimiz hali yazilimli hali bordo reg kadar sokuk degil bagaj fln ustunde reg le bordo nun arasinda 10 hp var bilip bilmeden bi konusma ya ben daha hicbir kiritikte yanilmadim bana anlatma sen araba ne benim ne senin bos muhabet cagri bitirsin zaten konusurum ben onunla cocukta denerse goruruz
Selçuk bana denemeleri tek tek sorsanız size bunları zaten anlatıcam ama çok deneme yaptık farklı farklı sonuçlar çıktı benimdevrimde basınca bu fark o hızlara kadar yarıya düşüyor hepsi o başından beri anlatmak istediğim bu neyse valla sıkıldım bu muhabetten cem abinin k20 hızlı maşallahdiyorum tekrardan. zaten dynodynamics te 250 leri gören o kasada bir araç yerinde durmaz durmuyorda :icon_tup:
Bilal abi benim dbn yi süre bölümüne konu olarak açarsan sevinirim. eğri falan varmı merak ettim ?
maşallah okan aracın çok güzel gidiyor swaplı bir hondaya karşı ..
okanın tek sıkıntısı süreydi 9-10sn gittigini zannediyordu onunda öyle kolay olmayacagını görmüş oldu :D
headersını eksiklerini yapsın arabayı iyice söksün birazda toulen koysun düz 11 yapar megane .
Deneyen araclara massallah Egk20 goz doldurmus sesi de mukemmel.Aradaki fark 3 boydan biraz fazla gibi.
o süre sıkıntısı yoktu bende ben hiçbir zamanda zaten 9-10 çıkarırım demedim ben sadece bir kadran çektimherkes kadrana göre yorum yaptı :D
Üstüne basa basa hata yüzdesini bile söyledim dün gecede baktık aynı hata yüzdesi yani doğru ölçmüşüm yüzde 13 fark var bunu bildiğimiz içinde 225 lere kadar basıp kafamıza göre süre aldık oda 11-12 arası çıkıodu zaten yani aynı çıktı yine beklediğimiz gibi
Rolling ile DBN almak tabikide farklı olacak, arabalar yan yana birbirlerinin rüzgarlarından yürüdükleri için DBN sürelerine kıyasla daha yakın gidebilir diye düşünüyorum.... Iki aracin 100-200'u arasında 4 saniye oldugunda dünyalar değişiyor
Mehzent s2000 100-200 Km/h : 8.77 Sec 357 Metre
Ygz typer 100-200 Km/h 12.979 sec 602 Metre
Uzmanın atladığı kısımda burası sanırım
Aradaki metre farkına bakıp kaba taslak bir boy hesabı yapılırsa farkın fazla olabileceğini anlıyorum
Arasinda 3-4 saniye olan iki araba denediginde, yavas olan ruzgarina giremeden hizli olan ayirir gider zaten buda bilinen bişey ;)
kanka eksiklerden sonra hedefim 10sn inş kısmetse..
Aferim okan o zaman benim megane butun herkesten kg. 11sn iyi deger o arabaya ama soyliim stock mapte hersey ustunde ben kullanarak 12,8 yapiodum _1 egimde. Demekki benden yavasmissin. Tantanan bosunaymis.
benim anlamadığım 12.8sn ile beni nasıl geçiyorsun alper abi onu anlamadım arada koca 1 saniye var yani hemen hemen egk20 ile benim deneme gibi bişi olurmuş denesek :)
Nitekim Yasin abi yanlış hatırlamıosam oda 12.8 lerdeydi ygz roll yaptığı zamanlar sen ygz ile kafaburunmu gidiodun ?
Herşeyi bir yana bıraktım bak sen yazınca aklıma geldi şu zamanında çorluda bir mavi megane rs vardı hanı bana tır boyu falan atacak dediğin deneyemeden sattı aracı :D kim kime ne atardı tekrar düşün demekki öle bilmeden konuşmamak lazımmış..
Deneyen araclara masallah. Megane tahminimden daha geride kalmis.
Headers f7r icin ilac adeta. Headers ayar kayar daha iyi olacagi asikar ama videodaki eg civici gecmesi gene zor bence.
Nacizane tavsiyem;
- Sanzimani uzun gibime geldi. Ona bir el atilmali.
- Kapagi tekrar sokup barzo perf. degilse Kaan (ppr) gibi isi bilen birine yeniden isletin
eren bahsettiğim eksikleri giderdiğimde kapatılmıcak bir fark yok geçme geçilme olayını bilmem
headers-avans-yakıt-hafifletme
bu fark kapanacak kafaya koydum :)
ya okan bak ben arabayı hızlandırıcam diye kasmıyorum bendemi el atsam :)