kardesim ben bu gece bisi ogrenmedim ztn o konuyu adam akilli okuyan kadran hatadini navigasyondan bulup buna gore olcum yaptigimi ve o yuzden 225 e kdr bastigimi anlardi demekki okumamissin neyse kadran cekmek suc olmus kimse cekmesin dbn ile hic bi kadrn tutmaz cunku hepsi fazla
kadrana gore 100 200 demekle benim 100 200 um demek arsinda fark var
Cem abi benle denedikten sonra ne farklar var arabanda ? Çünkü ben bi bakıma bütün eksiklerimi tamamladım gibi. Bir arkadaşım deniyebilir EGK20'yle
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
F4R/F7R bir k20 olamıyor bu konularda malesef. Eski f4r yeni f4rT kullanıcısı olarak bunları söylüyorum. Kısa stroke bol alt devir torku, az devir malesef. Ha şehir içinde avantajdır f4r için, ***** k20nin alt devirleri daha ölü kare motor mantığından dolayı (Kendi fikrim, araştırmam yanlışlar olabilir)
Ama okanın aracı beklediğimden daha iyi yürümüş. Eg kasalı bir k20ye tutunmak kolay iş değil. Ki araç işi bilen, Hilmi abi gibi birinin elindeyse.
Yeri gelmişken, stock type-r var mı denemek için![]()
.
facede onu aratana kdr burda actigm konudaki postlarima baksaydn bence sorun yoktu bunlarida yazior olmazdn herneyse ii geceler
yeni video
GOPR0059 - YouTube
4.dk ilk deneme 2.vites basıyor
5.dk30sn eg k20 3.vites basıyor (megane 2.viteste)
8.dk 50.sn eg k20 3.vites basıyor (megane 2.viteste)
10.dk 20.sn eg k20 2.vites 1 saniye geç arkadan basıyor
12.dk eg k20 devri 2.vites
Kazasız belasız bitmiş deneme maşallah.
Egk20 vitesler çok güzelGidişi de zaten belli bişiy demeye gerek yok hızlandıkca açmış arayı .
Okan F7R 'ında böyle yürümesi hoşuma gitti maşallah.
Maşallah Cem abi & Okan, gazına sağlık Hilmi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yanlis anlamayin ben turbo aracimda 1 saniye hizlanmak icin 15 bin dolar harcadim kolay degil sure kasmak
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Candan benim arabayi stock type r ile denersen valla doverim.
Bu arada gozden kacmasin hilmi okandan 70 kg agirdir heralde. Ayik olun.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)