12.8 yapıosun ve benden hızlısın iyimiş abi :icon_tup:
biz 11.9 isek yavaşızdır senden
Printable View
benim anlamadığım 12.8sn ile beni nasıl geçiyorsun alper abi onu anlamadım arada koca 1 saniye var yani hemen hemen egk20 ile benim deneme gibi bişi olurmuş denesek :)
Nitekim Yasin abi yanlış hatırlamıosam oda 12.8 lerdeydi ygz roll yaptığı zamanlar sen ygz ile kafaburunmu gidiodun ?
Herşeyi bir yana bıraktım bak sen yazınca aklıma geldi şu zamanında çorluda bir mavi megane rs vardı hanı bana tır boyu falan atacak dediğin deneyemeden sattı aracı :D kim kime ne atardı tekrar düşün demekki öle bilmeden konuşmamak lazımmış..
Deneyen araclara masallah. Megane tahminimden daha geride kalmis.
Headers f7r icin ilac adeta. Headers ayar kayar daha iyi olacagi asikar ama videodaki eg civici gecmesi gene zor bence.
Nacizane tavsiyem;
- Sanzimani uzun gibime geldi. Ona bir el atilmali.
- Kapagi tekrar sokup barzo perf. degilse Kaan (ppr) gibi isi bilen birine yeniden isletin
eren bahsettiğim eksikleri giderdiğimde kapatılmıcak bir fark yok geçme geçilme olayını bilmem
headers-avans-yakıt-hafifletme
bu fark kapanacak kafaya koydum :)
ya okan bak ben arabayı hızlandırıcam diye kasmıyorum bendemi el atsam :)
valla otobanda beklioduk mafya gibi geldiler 4-5 araba sardılar etrafımızı kalabalıktı özgünler selçuklar mami abi cem abiler falan hayret unutmuşlar seni :D
K20 100-200 de 480 mt yol kat etmiş
F7r 100-200 de 596 Mt yol kat etmiş
2 sn için iyi fark olmuş
megane iyi tutunmuş sonuçta yapılmamış bi araç yapılarak denenerek ortaya bişeyler çıkıyor honda arabası artık bayiye git listesi hazır :) biraz daha iyileştirmelerle baya yaklaşır megane kaldıki denediği araç k20 vede eg kasada video gayet normal iki tarafada tebrikler :)