Şuraya takıldım. Tabiki bu iki ölçüm kıstas olamaz ama Maha ile DD arasında bu iki ölçümde %12 gibi fark var. Yani nerdeyse Paşaoğlu'nun VAMAG ile benzer sonuç mu veriyor bu MAHA ? Misal BS'nin VAMAG ölçümü var mı ?
Printable View
Beygire KG ye bukadar takıldınız
kimse Rüzgar direncini sürtünmeyi falan konuşmuyor
95 model aracın mühendisliği ile 2008 modelinkini de bir tutmamak lazım
KG farkı çok olabilir ama sürtünme katsayısı da bir okadar uçurumdur aralarında
Ordan bir miktar EP3 S2K FN2 lerin toleransı var heleki bu yüksek süratlere çıktıkça dahada bariz kendisini belli ediyor
uzman dediğin örnekte gerçektir ama bu işi kendin tecrübe etmediğin sürece bence boş. schumi benim aracın bu haliyle paşada dyno verisi yok. yorum yapamıycam :)
klasik oldu artık:) ama paşaoğlu vamag 1.4 carpıyor gerçek değerden alsa maha ile aynı çıkar diye tahmin ediyorum. tamamen sallıyorum tabi.
Bi yarış oldu herkes mühendis işi hesap kitaba düştü. Boş verin bunları abilerim amcalarım :)
Iki aracada masallah.. ayni anda gazlanmis olsa fark cok olmaz. Bence burda bs basarili herkeze saygilar
eskiden teşekkür butonu vardı aynı o misal su boş konuşanların ağzının üstüne balta sapıyla vurmak istiyorum butonu konmalı bence !! konsunki hiç olmazsa ar damarı uyanır ! sebep oluruz..
bs ye maaşallah herzmn diyorum cok yakışıklı ve hızlı. eg sarı şeker ama cok cok zalim elinize kolunuza saglık
iki aracada maşallah cidden güzel bir deneme olmuş. ayrıca BS Typer sesi ciddi derece de başarılı .
bence yeniden denesinler arkadaşca, öyle oldu böyle oldu denilecegine
Erol kanka bs nin ses 2 den 3 e attığındaki ses nasıl :)
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
ses,sesler güzel cem de bu dosya ney virüs fln mı ? :D neydügü belirsiz bişey
hahahaha:) çok iyi
egk20 nin nasıl abi bide onu alalım :)
Her iki tarafında kesesine bereket, böylesine zevkli videoları özellikle kanatlı 2 hondanın senfonisini dinlemek mükemmel.
Bs nin ve eg nin vitesleri de bir o kadar yetenek kokuyor Allah sizlere bizlere kaza bela vermesin.
Maşallah. :)
vallaha abi kardeş gibi deneme olmuş çok çekişmeli olmuş,ama bana göre ege bir tık önde olacaktır, gerek şöförlük gerek agırlık farkı ile maksat eğlenme kazasız sürüşler keselerinize bereket.
not:Fn2 sesi beni bitirdi. Maşallah.