link : egk20 vs meganef7r - YouTube
link : egk20 vs meganef7r - YouTube
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
özür diliyorum dayanamadım gene
ya su dısarıdan 2 sanıyelık cekımlerden bıkmadınız mı
arac ıcı cekım varsa atında ızleyelım hepberaber ...
eklıcez donsunler arac ıcı vıdeoları da eklıcez. ama gene arada kı fark 3 boy degıl)
pt52 yeter sozumun arkasındayım
AHMET
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
Hayırlısı olsun
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Maşallah ikisine de..f7r eksiklerini tamamlayınca eg nin yanına gelir gibi..
Crm performance
7-8 defa denendi yanlis hatirlamiosam.
Egk20 cok ciddi bi arac alah yukarda en az 7-8 boy olur diye tahmin ettim.
F7r guzel yuruo bahane olarak algilanmasin eksikleri daha cok maalesef sizler kadar imkani yok :/
2 defa ilerideydim yanimdan gecerken 3 boy falan wardi hee ilerde noluyor bilmiorm.
Zaten burdada 4 boy falan goruyorum.
Bnm anlamadigim dbn olcumunde en az 4 saniye fazla cikio f7r in.bence arada 1 sn lik bi durum ya var ya yok.
Hepinizin eline ayagina saglik guzel abilersiniz alah kaza bela vermesin![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
İki aracada maşallah
Egk20 gerçekten çok hızlı bi araç bunu bugünde gördük
Fr7 de bence başarılı bi araç olmuş
yaw bız kotu gıdıo dedık mı ?
baskasının yumrugunu yemeyen kendınınkını balyoz sanarmıs.
bız bu kardesımıze kızmıoruz kı. ama gerceklerı gormelerı lazım. kadranına bakıp kımse kendını kandırmasın. bu kardesımız k24 ıle denemk ıstıyordu. k20 ıle denedı sonuc suanlık bu.
buna gore kendını gelıstırıcek. sonra tekrar deneyecek. sektor para kazanacak hereket olucak. bızde ufak ufak takılıcaz. herkes ruya gorur bırılerı uyandırır.
kardesımızın arabasına masallah. kendısını de tebrık edıyorum. cıkmıs gelmıs. gelecek var bu kardeste.
AHMET
Call for prayer
Instagram hesabımız
öncelikle denemeye gelenlerin vakit ayıranların ayaklarına benzinlerine mazotlarına sağlık..
Şunun bilinmesi lazım ben hiç bir zaman kadranı çekipte şu araçla böyle bu araçla böyle yürürüm demedim hatta kadranda sapma payı var ve o yüzdeyi bile navigasyonla ölçerek söyledim nitekim bu gecede aynı sapmanın yani dediğim sapmanın olduğunu gördük 100 de 13 kmh sapma var dbn ile kadran arasında ama zaten hangi araç dbn ile kadran tutuoki kadran koyanların hepsi kendini kandırmış oluyor neyse kadran olayı başka bişi.
Bu gece gelen kişiler bu sektörde gerçekten isim yapmış bilgili insanlar o konuda boyu kıldan ince bizde elimizdeki imkanlarla istanbulda olmadığımız için yavaş yavaş bişiler yapmaya çalışıyoruz. Ama Allah yukarda yani kamerayı öne çevirmemekle hata ettim en az 8-9 deneme yaptık. Benim kadranımda 225 leri görünce ki dbn de 200 civarı aramız 5-6 tanesinde 2-3 boydu k20 nin devrine aldığımızda bi ara 4 boy civarı vardı ki onunda videosu muhtemelen bu video.. diğer videolarda gelirse daha iyi değerlendirme yapılabilir. Ama ben aracımda gerçekten memnunum oradaki sohbette konuşulanlara görede bi yerlere getirmişiz kıyaslama yapmak açısından diğer araçlarla umarım dahada iyi yapacaz ama yine söylüyorum hiç bir iddiam olmadı hatta çoğu arkadaşla denemeden önce konuşmalarımızda baya geçer demiştim bitekim beklediğimden iyi gittim buda yüzümü güldürdü k20 de mükemmel bir araç o kasaya o moto gerçekten fazla maşallah..
Biz her denemenin en sonundaydik ve gorduk 5 boy diyebiliriz ortalama olarak yani kimse yanlis anlamasinda gecmek bu kadar olur yani ne tutunma var ne bsy nerden diyebiliyoruzki reno iyi yurumus diye? Sonuc olarak iki arabada yuruyo biri durmuyoki 20 boy olsun denen bant belli 70-80 / 220-230 fark en az 5 boy okan gazi birakmistir fln biz daha fazlasinida gördük bazi yerlerde
He kendi klasmaninda lafim yok white rs ile denenirse bence ne kadar iyi veya kotu gittigi belli olur ama hondalarin karsisinda sonuc zor iyi giden 52 li 106 yida bence gecemez orda okanada soyledim
Massallah her iki aracada
9-10 boy bekliyordum sasirdim acikcasi
K20 ye dencek hic bisey yok zaten tartismasiz bir arac.
cesaretinden dolayi tebrik ediyorum arkadasi aracini ayrica tebrik ediyorum.4 boy falan var burda.saniye olayina 14 falan diyorlarda vidyoda 200 gibi sanirim buda demektir 1 saniye olmasi bile cok zor aralarinda.
Megane icin 3-4 boy hayal degil eksikler varmis.
Masallah deneyen araclara.
şimdi benim anlamadığım bir nokta daha var aracı süren Ahmet mi Hilmi abimi bilmiyorum bu gece 9sn civarlarını gördük k20 ile dedi dbn de 100-200
70-220 civarı bastık aradaki farkta en fazla bu videodaki kadardı ki diğer denemelerin videosu hala neden gelmedi onu anlamadım onuda geçtim benim aracım şimdi bu farka göre 100-200 kaç çıkması gerek ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)