Görmemiştim sağolasın, geçmişini bilmiyoruz ama fiestacı iyi sinirlenmiş.
Çok iyi yapmış
Arkadaslar konu her ne olursa seyir halinde motosiklete sakin carpma vs yapmayin.motosiklet zaten acikta olan bir arac insanlarin hayatina mal olmak anlik bir olay.hakli veya haksiz hersey olabilir ama seyir halinde bu olay cok tehlikeli.sakin olmak her zaman lehimize.
ford'çu abi haklıysa az bile yaptı, olay nasıl gelişti bilmiyorum ama kimse yanlış anlamasın tr'de adam gibi motora binen çok az insan var kaldırımlardan yürüyemez olduk en son bende birine kaldırımda denk gelirse patlatıcam
Benim anlatmak istedigim motorcunun hakedip etmemesi degil.motor seyir halindeyken ona carpma vs yapmamak adam olur gider ya arkadaslar.durun inin asaya sorunu oyle cozun yada cozmeye calisin.bir sinir ugruna insan hayatina kiyarsiniz hayatiniz kayar degermi asla degmezzzzzzz
üzerinde armorları olan kaskı takılı motorcu kendini robocop sanar. nasılsa darbe almaz die gelene gidene giderlenir. adam süpper yapmış.
motorcu biri olarak yazıyorum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)