polıs ayrı dert cekıcı ler ayrı dert
Printable View
polıs ayrı dert cekıcı ler ayrı dert
cezayı yazdımı olmuyor malesef. o araç çekilmeli yoksa çark dönmez. o araç çekildimi birsürü kişi yolunu buluyuor. ben anlatmıyayim. bu işlerin içinde olan varsa anlatsın. araç çekilme olayı bu ülkenin en büyük ayıbı. 30 tane yasak park edilmiş araçların arasından bi tanesini çektikmi yol açıldımı kamu düzeni sağlandımı. bu kadar saçma birşey olamaz diyor insan. yani dediğim gibi başta söylediğime dönüyorum. başka çıkarları var.
İşte beyzbol sopası böyle durumlar için icad edilmiş
3-5 sene once hatırlamıyorm bebekte neronun oldugu yerde cekici (şu yere hidrolik kollara sabitlenip yandan kaldıranlardan) çok ileri zekalı arkadaş , touregi ole kaldırmaya niyetlendi soktu lastiklerin oralardan kaldırmak için gerekn zımbırtılar tougreg sagda bi iki zorladı kaldırmaya arac cekice dahil yan yatıcak gibi egildi baktı olmuyo koca jip kalmıcak vaz gecti sonra cekemedi bıraktı :D
beddua etmek istemiyorum şimdi töbe estagfrullah serefsiz bunlar ya tam dayaklık
Al işte.Durduk yere bela.
katil olma sebebi...
airbag filan patlamadı mı ya o düşmeyle ?
Yavşak herifler, mahvetmişler arabayı.
Benim başıma da bir kez gelmişti, jantları yeni boyatmışım havaalanında kaldırmaya çalışıyordu yakaladım, polis elimden zor aldı trafik vakfı sürücüsünü, evire cevire dövecektim.
Bi de polisin yanında takılıyorlar diye polis zannediyorlar kendilerini üstüne uçunca direk R.
bir sürü iş bilmez gerizekalılar var çekici diye gezen..:mad:
ben ilk izlediğimde kaldırıp kaldırıp arabayı yere vuruyor sandım ceza olsun diye :D
İlk izlediğimde şok olmuştum yazık günah o araca...
Ya sabır ! Çok geçmiş olsun.