Sen giden evo x gormemissin stock arabaya 2-3 boy atmak kopru alti cekim mustafanin arabasi 320-330 anca var ustune agirlik birde 4 ceker neyse masallah araclariniza
Sen giden evo x gormemissin stock arabaya 2-3 boy atmak kopru alti cekim mustafanin arabasi 320-330 anca var ustune agirlik birde 4 ceker neyse masallah araclariniza
Kanka stock sayilan evo x gectim demek kolay gel gelelim gerceklere arabada ne var
Cooler
Yazilim
Egzoz
Ne yapar abi bu araba
Stock iste 350-360anca
Ustune 4 ceker
1600kg
Sonra evo x gectik oluyor
bencede 330 en fazla 340 beygir verir tabi daynoya cikmadan bilinmez ama evo x in turbosu evo 9 a göre daha kücük stok turboylabu specle 370 cok zor.
evox
Dostum aslina bakarsan gecilmek gibi takintim olmadigi icin deniyorum. Yakinda insallah hizlaninca farki görmek adina deniyorum.a3 un sahibide arkadasimiz.
Beyler varsa 330 340 hp evo getirin deniyelim. Uzatmanın mantigi yok dynoya cikmadim ama dynoya cikmis 2 çeker arabalara göre yorum yapiyorum
Ben gelicem mustafa arada farki gostericem evo x nasilmis nasil gidermis kopru alti cekim yapilsin sikinti yok
Stok turbolu tüm evolari sti lari beklerim.....
evo x 350den fazla gelmez hiçbir şekilde o speclerle
hayaller kurulur gerçekler yaşanırorkun gitde bi dene ne kadar gidiyormuş evox köprüden izleyelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)